Nie wiem jak będzie, ale ta korekta jest zdrowa. Ale widać, że nastroje są bardzo pozytywne. Dzisiaj w południe mamy nieco ponad 2 tys akcji obrotu. Wczoraj, w południe przy wzrostach było ponad 40 tys, a łącznie ponad 160 tys. obrotu I to jest najlepszy komentarz, bo oparty na faktach.
Najwyraźniej komuś się nie spodobała obserwacja na temat tego, że na spadku obroty są wręcz symboliczne w stosunku do tego, co było podczas trzech białych świeczek i co? No i po niecałych 2 godzinach od wpisu mamy reakcję: godz 13:55:34 cena 20,64 - pakiet 25 000 akcji.
Jakby to powiedzieć. Nadal powyżej nowego wsparcia. Pięknie to wygląda, bo ktoś najwyraźniej umówiony to kupił przy tej cenie i zakładam, że liczy na zyski.
Filiżanka mi nie pomaga i nie przeszkadza. Nie zajmuję się też wróżeniem z fusów. Kawę i herbatę piję w realu z realnej filiżanki. Wyniki pokazują, że spółka realizuje założenia i ma bardzo dobre dokonania dynamicznie spadający wskaźnik C/Z i jeszcze lepsze perspektywy na kilka najbliższych miesięcy a może lat. Jeśli dalsze wzrosty ma odzwierciedlać również "formacja filiżanki", to bardzo proszę. Jestem za.