Nie ma co się dziwić. W ciągu miesiąca wzrosło od 0,94 do 3.75!!! Spadek musi być i to b. duży!!! Ta spółka na razie powstaje a o podobnym profilu są inne. np. w Polsce. Szukają naiwnych na kasę!!!! ot i co.
wątpliwa sprawa. ja bym kupował teraz bez względu na cenę. zobacz jak ktoś kto wie o co chodzi zbiera za jednym zamachem ponad 6tys akcji za 3,05 czy 3,09. To jest argument za tym żeby kupować. Zbijanie kursu kilkoma akcjami, wprowadzanie tym samym marazmu i dezorientacji a później zbieranie akcji co podbija kurs i ludzie w ciemno będą kupować za 3,6-4zł
"W ramach projektu realizowanego przy współpracy z Regionalną Instytucją Finansującą Fundacji Małych i Średnich Przedsiębiorstw obejmujący, między innymi budowę systemu do obsługi błyskawicznych przelewów międzynarodowych. Wdrożenie planowanych rozwiązań pozwoli na uruchomienie dodatkowych usług na platformie transakcyjnej Trejdoo.com. Łączna kwota przyznanych środków wynosi 1 003 926,00 PLN. Projekt jest realizowany zgodnie z harmonogramem."
Za przelewy natychmiastowe w bankach (przelewy krajowe) pobiera się prowizję, w zależności od banku około 1 zł. Jeśli uda się takie coś na trejdoo to domyślam się, że prowizja będzie na pewno w jakimś stopniu wyższa (w końcu przelew międzynarodowy i to natychmiastowy) to mogą na tym naprawdę nieźle się obłowić. Dobrze myślę? Jeśli nie to wyprowadźcie mnie z błędu. Pozdrawiam.
Może tak być, Oni nie są bankiem więc nie musza płacić jakiś tam prowizji, dlatego moze to byc tańsze co dla ludzi będzie gratką. A co za tym idzie... spory zarobek.
MM poczekam do jutra. Najwyżej kupie drożej. Wyleszczyłem się z tego co kupiłem na tym wzroście raportowym, to co kupiłem wcześniej dalej leży ;) i jak kupie po 3 zeta będę miał ładną okrągłą śrdnią, dlatego zaryzykuje.