• Awarie lub nie Autor: ~Alik_kot [89.70.48.*]
    Widzę, że wątek o mBanku zamiast merytorycznych informacji w 95% składa się z postów o awariach, a szkoda. U mnie, pomijając porażkę 28 sierpnia nie zdarzył się nawet jeden dzień w którym byłbym pozbawiony notowań. Owszem zdarzały się nieraz przypadki, że nagle przestawało działać, ale zawsze spowodowane było to jakąś aktualizacją przeglądarki. Niestety od informatyków z banku nie otrzymacie żadnej pomocy, niestety dość słaby zespół, ale da się to wszystko połapać. Problemy występują na linii przeglądarka-wtyczka Java, ale naprawdę jest to do ogarnięcia, nie ma możliwości żeby to nie działało. W 99% przypadków błąd tkwi w komputerach użytkowników.
  • Re: Awarie lub nie Autor: ~222 [89.228.153.*]
    żle piszesz, w innych DM z tym samymi przeglądarkami nawet bez logowania sie do systemu można miec dostęp do statica 4 max mbank ma tylko statica 4. Oburzenie wynika z zachowania obsługi tego banku...mbank nie ma dm zlecenia sa kierowane do dm mbank dawne bre
  • Re: Awarie lub nie Autor: ~Alik_kot [89.70.48.*]
    Ależ zgadzam się z tobą w 100% już nie raz miałem do czynienia z obsługą z działu wsparcia technicznego i jak sam sobie nie pomożesz to oni na pewno nie. Nie wiem jak jest to zrobione w innych bankach ale tutaj problem występuje z apletem Java z BRE.
[x]
MBANK 0,87% 1 159,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.