Zauwazyliscie jaka masa nowych nickow pojawiła sie na wątku .? Tak na szybko licząc to zdecydowanie więcej frustratów aniżeli "wariatów". Teraz zabierają głos ,a kiedy trzeba było ważyć argumenty za i przeciw. Siedzeieli cicho i liczyli miliony ;). leszcz nigdy nie słucha tych ,którzy są w mniejszości daje sie uwieść oszolomskiej manipulacji tj. Wizji niebotycznych kursów ;)
To prawda! Dlatego jestem gorącym orędownikiem nieudzielania komukolwiek i jakichkolwiek rad. Każdy powinien kierować się własnym rozumem i grać na własne ryzyko. Nie wierzę w szczerą życzliwość kogokolwiek na giełdzie. W Twoją ,Janie, w szczególności!
To jest problem szerszy,dlatego tak trudno obalić rząd .Nie ma wspólnoty jest rozproszenie.Wspolnota mniejszości zblazowany posadami,interesami nie odda władzy.Siec powiązań + władza +kasa to równanie na bezpieczne "panowanie"
Do Jana... janie..!~ Ile Ci płacą...Ty nadajesz tylko w jednym kierunku....O co Ci chodzi..O naszą kasę? Tyle jest spółek na GPW, a jan uczepił się spółki , gdzie rządzą specjaliści od jednorękich..Chory, czy ma obsesję...?!?
niepewnosc jest najgorsza dla gracza i tylko insiderzy moga tu cokolwik ugrac pozostali ryzykuja jak w kasynie oby im sie poszczescilo . Ja sie w to nie bawie,ale wiem ,ze sfrustrowani chca sie odkuc wiec beda ryzykowac . Rozsadny inwestor z kasa i czystym kontem tu nie wejdzie. Graja tylko grubasy i "starcency" .