Wedlug artykulu podpisali umowe o wspolpracy i maja zamiar wstrzasnac rynkiem telekomow w Polsce w dluzszej perspektywie... nie wiem na ile to im wypali, ale nastepny kanal dystrybucji trzeba zapisac in plus :). Przepraszam, ze tak w ratach ale mam chwilke na poczytanie i sam sie edukuje powoli w temacie.
oprócz wspomnianego przez Ciebie porozumienia z Mobile Vikings, myPhone sukcesywnie realizuje wspólpracę z siecią Biedronka, ostatnio był C-smart, teraz jeszce jest tablet myTab Mini 3G, czytałem ostatnio art o sukcesie tego porozumienia
Zupełnie nie wiem co się musi zdarzyć by te akcje w czasie jednej sesji urosły ze 20 % . Infa piękne a wzrost raczej śmieszny i w dodatku bez obrotów . Sorry takich mamy akcjonariuszy i sam sobie odpowiedziałem dlaczego tak jest .
Przyjdzie taki dzień , przyjdzie taka chwila ... !!! Jeszcze będą brać i po 40,00 !!! Oby tylko nie było wezwania !!! Ale mam nadzieję , że Pan S. ma już tyle pokitrane , że sam wywinduj kurs na nowe max-y historyczne !!! A TFO będzie w każdej polskiej sieci !!! Coca-Cola też tak zaczynała ;) !!! pozdro
Jednak jestem daleki od takich porównań . Nie te czasy nie ten towar . Teraz jest ogromna konkurencja na rynku elektroniki użytkowej nie mówiąc o tym że firma o której mówisz wzrastała głównie po 2 wojnie światowej gdzie ludzie i rynki finansowe byli w euforii że się wojna skończyła i kupowali wszystko co wpadło im w ręce .
Oczywiście na dzień dzisiejszy są to tylko porównania z ( ;) ) ale pamiętajmy , że wielkie koncerny padały i ludzie tworzyli wielkie koncerny z przysłowiowego $ !!! Masz rację , że ten rynek jest nafaszerowany firmami i konkurencja jest olbrzymia !!! Ale pamiętajmy , że jest to rynek który też rozwija się najszybciej a perspektywy są nieograniczone !!! Piszę, że Pan S ma ju większość akcji pokitrane z prostej przyczyn - bo ma świadomość , że przejęcie TFO dla jakiejś sieci ( przykład ) jest jak pierdnięcie z tym kapitałem jaki posiadają operatorzy . TFO jest kąskiem łakomym choćby ze względu na teletorium itd... !!!
Twoje ostatnie zdanie "Jajco" to jest sedno dla którego trzymam te akcje . Sądzę , że kiedyś jakiś duży podmiot wchłonie telesfora . Przychody rzędu być może 300 milionów w tym roku to już poważna firma i może być ciekawym uzupełnieniem portfolio jakiejś większej firmy nie mówiąc o tym że myphone zaczyna być bardzo rozpoznawalny na rynku być może nie tylko polskim . Taka sytuacja .
A ja nie !!! ( GMBH ) ja mam nadzieję, TFO wchłonie jakiegoś operatora , lub sam zakręci się koło tego tematu !!! Należy się to TFO i ma predyspozycje być choćby akcjonariuszem !!!! A nam jako akcjonariuszom zyski z tego tytułu !!! Jeżeli Pan S jest ok i potrafi się dzielić i czerpać z tego korzyści to zadba i o nasze dupy ;) !!! Wypłata 0,10 pln jest już przesłanką, że nie myśli o osobie .... itd !!! Firma musi być klarowna, rzetelna, i dawać zarabiać - WSZYSTKIM ( umieć się dzielić ) !!! to są przesłanki do zaufania !!! pozdro !!! Jajco !!! ;)
trzymac akcje bo bez infa i kolejnych wynikow przy sprzyjajacym rynku bedzie wystrzal kursu w kierunku i poziomu ktory juz dawno powinien byc a ze akcje malo to szybko sie zmieniaja poziomy...koniec roku to dwucyfrowka
Zależy o jakim operatorze rozmawiamy sądzę , że większe są szanse że ktoś kiedyś skupi jakiś pakiet akcji tfo i w ten sposób wycena dzisiejsza będzie tylko koszmarem minionego lata :)) Pozdrawiam .
w tych rozmiarach co Cie interesują to ostatnio była premiera myPhone Funky, dostępnego także w Biedronce pod nazwa C-Smart sukcesywnie zwiększają gamę oferowanych modeli w każdym jej zakresie