• Komentarz do wyników... Autor: ~Maxx [46.21.222.*]
    http://giełdowiec.pl/82-comperia-pl-s-a-inwestycje-pierwszego-polrocza-napedzaja-wzrost.html Myślę że dziś zobaczymy soczystą zieleń:)
  • Cudów nie ma. Comperia prędzej czy poźniej musi wypalić do góry. Autor: ~akcjonariusz [89.228.248.*]
    W grudniu 2013 r. Comperia.pl S.A. została uhonorowana tytułem „Lider Przedsiębiorczości Roku 2013” przyznawanym przez Fundację Małych i Średnich Przedsiębiorstw.

Comperia.pl, polska porównywarka produktów finansowych i ubezpieczeniowych, w pierwszym półroczu 2014 r. wypracowała jednostkowe przychody ze sprzedaży w wysokości blisko 8 mln zł i EBIT 1,6 mln zł, natomiast zysk netto wyniósł 4,1 mln zł, co oznacza czterokrotny wzrost w stosunku do pierwszego półrocza ubiegłego roku. Od początku 2014 r. spółka prezentuje także sprawozdania skonsolidowane, które obejmują Comperia.pl i Comperia Ubezpieczenia. Zgodnie z MSR, po przejęciu Telepolis, spółka dokonała niezależnej wyceny tego aktywa, co również wpłynęło na prezentowane wyniki.
  • Re: Komentarz do wyników... Autor: ~mlody [188.127.24.*]
    kolejny dzień na południe i złamane 18,00 zł - sory ale polski rynek jest po prostu powalony. JSW do góry i inne słabe spółki z w20 a comperia dołuje....... cóż jaki kraj taki rynek. Cierpliwość się tu przyda.
  • Re: Komentarz do wyników... Autor: ~Tomek [46.21.222.*]
    Lubię te typy z giełdowiec.pl -Rafako mi tez ładnie urosło a teraz podbierają erbud..:)
  • Re: Komentarz do wyników... Autor: ~adas [93.175.118.*]
    ,,,,ale ja już mam dość akcji dobieram nanotel zysk na akcje może być 3 zł a kosztuje 5 to dopiero będzie przebitka
[x]
COMPERIA -0,42% 4,78 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.