Patrząc na arkusz zleceń mało osób posiada udziały w VTI. Jeśli ktokolwiek obserwuje i interesuje się spółką może pokusi się o jakąś analizę najbliższej przyszłości. Myślę o sytuacji wewnątrz spółki a także jeśli chodzi o kurs na NC.
tutaj został już tylko świadomy akcjonariat.....i dzięki Bogu. Nikt nie podnieca się obecnymi poziomami bo o handlu będziemy mówić powyżej 2zł. Emisja objęta po 1zł w całości, zwiększenie zaangażowania głównych akcjonariuszy, nowe projekty....jak już ktoś tutaj nie dawno napisał, że gra pójdzie o 3 z przodu.
moim zdaniem czekamy na jakieś duże przejęcie najbardziej dojrzałego projektu czyli Timecamp albo na poważne wejście udziałowców Crowdcube , którzy już dogadali się z VTI. Przypominam , ze ten Crowdcube to maszynka która ostatnio zebrała miliony dolców na rozwój na własnej platformie w 1 dzień Z drugiej strony Timecamp też może mieć zasięg podobny do innego cacka ze stajni Ciepły Jarzębowski czyli Livechat wycenianego na kilkaset milionów w każdym bądź razie stawka może być tu duża ja niestety za dużo sprzedałem po ca 80 groszy , teraz mam mizerne resztki al. e taniej niż po 3 nie oddam
Dokładnie. Timecamp myślę że da dużo zarobić. I co z tego, że mają 20% jak ten Timecamp to żyła złota :). Myślę też że w tym IN-T też jest jakaś perełka. W końcu dostali te 9 baniek i chyba ich nie przejedli... :)