Co tam umowa z Arabami !! Niepokojące są te spadki , diabli wiedzą gdzie to się zatrzyma !! A najgorsze jest to , że nikt nie wie co jest przyczyną tych spadków . Przynajmniej ja nie wiem . :/
Spadki bez wolumenu i od roku bez nowego minimum...no intraday o 1 grosz testowane pod stopy,ale tych brak było wtedy...naganiacie od miesięcy a kurs się trzyma więc zrozumcie,ze to już tu nie działa,czyli kupujcie albo gońcie kurs,bo nudne to i żałosne
Dzisiaj. Dzisiaj będzie koniec spadków. Obroty gwałtownie (jak na newconnect) wzrosły. I cały czas się dziwię tym trollom, że im się tak chce i mają czas, aby naganiać na spadki - przecież przy tych obrotach, nawet jeżeli nagonią, to i tak niewiele zarobią.
To tylko ja dobrałem :( Liczę na dobry zysk w przeciągu roku :) Tak jak kupowałem Optimusa tak i tu liczę w końcu na dobre odbicie - na co mamy duże szanse. Najgorsze co może być to nie zdążyć na dobre info na tej spółce. A to - mam nadzieję że niedługo się pojawi.
Tylko szkoda ze jakiś łoś zbija kurs do 1,19 żałosnymi 51 akcjami.... widać naganiaczom już nie wystarczy szczekanie na forum i chcą wywołać paniką inaczej