Wniosek jeden: na ostatniej podbitce kolejny rozsądny opuścił spółkę. Trend spadkowy obowiązuje. Kurs nadal podąża ustalonym torem, czyli do 15 groli - jeszcze tylko peknie wsparcie na 20 i przepaść :))
oczywiscie, ze wiem co pisales przez ostatni rok czy pol i gratuluje wyczucia, jednak bardziej chodzilo mi o okres wczesnej wiosny 2013 kiedy to pojawialy sie informacje. Wtedy o ile pamietam chyba jeszcze nie pisales jesli mnie pamiec myli to sorki.
Ostrożnie, bo stary schemat tym razem nie zadziała.
Zabierzcie łapki z 20 groli, bo kupione w tej cenie kwity będzie trzeba żenić po 15....jeśli się uda oczywiście. Tak więc radzę wycofać się z tej bezmyślnej decyzji.
Nie ciesz się, bo nie ma podstaw. Chwilowy "skup interwencyjny" z prawej, to żadna gwarancja odwrócenia trendu. Pamiętaj, że jeszcze wisi nad wami akcjonariuszami jakieś najbliższe info, które wyznaczy kolejne nowe 4 punkty w realizacji harmonogramu albo co gorszego :)))
Po 15 nie odkupię i nie kupię z prostej przyczyny: 15 na trasie zlotu można będzie czytać martwica!
Niezawodny 4,5 z takim samym IQ? Na razie nie dotknelo wieszczonych 19 groszy a juz chlopie o 15 piszesz. Nie wziales pod uwage jak cala gielda wyglada, co sie dzieje na wschodzie co zdecydowanie nie sprzyja ostatecznej decyzji Usakow. Ja tez moge napisac tyle, ze jak ruska Putana bedzie coraz agresywniejsza i w koncu przyjdzie czas na nas to KGHM po 5 zeta zobaczysz. Zakladasz sie?
Wiedz o tym, że 19 to praktycznie kierunek w 15, dlatego spokojnie piszę. Mnie interesuje czy będziesz na forum, gdy pójdą zlecenia po 19? No i ta informacja, z której będzie wynikać, że są kolejne punkty to spełnienia, bo straciły moc poprzednie spełnione :)
4,5 to dzieciak,który lubi brylować w styczniu piał na temat Minoxsa jaki cacy, ma kasę i konkretną działalność (chodził po 20gr..Dzisiaj fruwa po 7gr ) i kolega 4,5 nic nie pisze na jego temat. Zakochał sie w Depku i ciągle bryluje .
Kocie Procie, ten wpis odnośnie Minoxa był krótki i brzmiał w stylu : "Monox wam ucieka" i tyle. Kwita nigdy nie miałem, a napisałem to, bo wtedy rynek podrywał kurs na informację o sporym zysku - o ile pamiętam. Nie zalecałem przesiadki i niczego podobnego. Potem była klapa i jest do dziś.
a Ty masz jakiegoś kwita? czy tylko siedzisz całymi dniami przed kompem i gapisz się w Depka.
panie analityk kupuje sie na wsparciach , sprzedaje na oporach. To taka prosta podstawowa zasada.Depek na 20 gr ma silne wsparcie ,a Minox przy 20gr miał silny opór. To tyle pa pa
jeszcze z tydzień i będzie przykro, dookoła zacznie się hossiczka a tu w drugą stronę, czy Bolek to zniesie, czy w końcu jak prawdziwy mężczyzna z muszką huknie ........... i ............... ?