W odpowiedzi na liczne zapytania akcjonariuszy Zarząd Nicolas Games podaje ustalony harmonogram wydawniczy uzgodniony z wydawcami:
USA/Meksyk - luty 2014 Xbox 360 cały świat - CZERWIEC 2014
Czy komuś udało się uzyskać odpowiedz dlaczego ten punkt nie został zrealizowany po raz kolejny od 2 lat i co stało się z pieniędzmi z emisji na ten cel?
Dlaczego w ostatnich raportach nawet jednego słowa co z xboxem?
Ja uzyskuje ignorancje w tej sprawie a reszta, nikogo to nie interesuje? Mam rozumieć że kurs jest odpowiedzią na to co się dziej czy się mylę?
"Xbox 360 version please!" - nawet gracz prosi ale zapewne nie uzyska odpowiedzi.
X360 powoli odchodzi do lamusa. Teraz to już w ogóle się nie opyla czegoś robić na niego. A kasa poszła na fragment pierwszego fragmentu gry nad którą NGS pracuje :D
Dnia 2014-09-01 o godz. 17:22 ~n64 napisał(a): > X360 powoli odchodzi do lamusa. Teraz to już w ogóle się nie opyla > czegoś robić na niego. A kasa poszła na fragment pierwszego fragmentu > gry nad którą NGS pracuje :D
Dnia 2014-09-01 o godz. 20:58 ~xxx napisał(a): > no to cie okłamali i tyle. nie pierwszy raz tutaj. hehehe.
Mnie a niby czemu, jesteś jakiś niedorozwój, jak nie rozumiesz co kto pisze to nie wtrącaj się. Była emisja i teraz tymi akcjami mogą sobie wytapetować pokój co najwyżej.
co ty do mnie wogóle piszesz typie. Mówie ci ze cie oszukali bo emisja ta o której mówisz ze byla pod xboxa to byla tak naprawde emisja ratunkowa, w tym czasie to nawet nie mieli na czynsz.
Dnia 2014-09-02 o godz. 10:59 ~xxx napisał(a): > co ty do mnie wogóle piszesz typie. Mówie ci ze cie oszukali bo emisja ta > o której mówisz ze byla pod xboxa to byla tak naprawde emisja ratunkowa, > w tym czasie to nawet nie mieli na czynsz.
A czy ja mam akcje oszołomie więc jak mnie oszukali? informowałem poprzednika że takowa emisja była a czy oszustwo czy nie to guzik mnie to obchodzi. Oficjalnie była pod xboxa i pod to ludzie ją brali a co dostali? nic.
Dnia 2014-09-02 o godz. 11:36 ~quku napisał(a): > I proszę jak tylko znaleźli się chętni na kupnie poleciał zrzut, brawo
a co TY myślisz , ludki już zmądrzeli .... wolą wywalić nawet ze stratą po 1 gr , niż po scaleniu za 1/3 grosza jak to już było na niejednym śmieciu z N C .....
Dnia 2014-09-02 o godz. 11:52 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2014-09-02 o godz. 11:36 ~quku napisał(a): > > I proszę jak tylko znaleźli się chętni na kupnie poleciał zrzut, > brawo > > a co TY myślisz , ludki już zmądrzeli .... wolą wywalić nawet ze > stratą po 1 gr , niż po scaleniu za 1/3 grosza jak to już było na > niejednym śmieciu z N C .....
Najpierw muszą mieć chętnych na zakup a ich coraz mniej. Scalenia szybko się nie doczekają, na WZA nawet uchwały nie było, pozostaje sypanie po trochu.
Dnia 2014-09-02 o godz. 15:08 ~jodaw napisał(a): > Z FB na temat XBox cyt: " We hand over Xbox version to publisher > if he will not publish by end of sept we will git rights back"
Skończy się że dostaną prawa z powrotem i wszystko od nowa, co to tamci nie potrafili przez tyle miesięcy wydać tego.
bo im sie nie opłaca. A tu tylko grają takimi zagrywkami ze jest ze juz bedzie a potem kicha i od nowa. :) nikt sie juz nie nabiera na te zagrywki ani na przezucanie makulatury dla zachęcenia leszcza.
i jest tak jak pisałem .... mądrość dawców kapitału w końcu zwyciężyła !!!! i kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania .....a chętnych na ubieranie brak
Dnia 2014-09-02 o godz. 21:26 ~Maestro napisał(a): > i jest tak jak pisałem .... mądrość dawców kapitału w końcu > zwyciężyła !!!! > i kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania .....a > chętnych na ubieranie brak
POcić się będziesz jak ci machną scalonko makulatury na rynku Nju Śmieć to punkt stały w "rozwoju" tych tzw. spółek i kolejny zjazd o kolejne 60 - 70 % w dół ....
Dnia 2014-09-02 o godz. 21:54 ~ipad napisał(a): > Takie Twoje marzenia - rozumiem.
to niestety dla 'szczęśliwych' posiadaczy akcyjek smutna szara rzeczywistość ..... wystarczy zerknąć na inny tego typu "walory" z tzw. rynku N C , dodruki akcji i scalonka i puste obietnice ...... i skąd my to znamy ????