• do xxx Autor: ~wig20 [83.23.81.*]
    jakby ludzie się kierowali twoimi radami, dziś byliby bez akcji - rozumiem, że pokryłbyś ze swoich ich stratę? buhahahaha
    Czekasz i szczekasz dalej? Pożal się Boże inwestor z 5k ...
  • Re: do xxx Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    wigu przeciez on sobie prawdopodobnie jaja robi ;)
    a jesli wierzy w 1,5 czy 1,4 to ,,,, no coz

szkoda tylko ze glupimi zartami moze sprawic ze ktos straci pieniadze przez niego, czasami pieniadze ktora sa dla kogos b wazne :P a to juz smieszne nie bylo by, dlatego takich trolli powinni wyrzucac z forum ,takie moje zdanie.
  • Re: do xxx Autor: ~xxx [87.99.27.*]
    spokojnie, spokojnie
    dwa największe lalusie inwestowania i najwięksi DAWCY KAPITAŁU... :)
    pamiętajcie takich jak Wy na giełdzie potrzeba... :)

póki co, nie ma obrotu, więc śmieszne wzrostu cieszą tylko takich DAWCÓW jak Wy... :)

kurs spada i to widać ewidentnie, chwilowe podbicia nic nie dają, poza nadzieją dla naiwnych heheheheh
    hahahhahaha
    heheheheh

w między czasie można zainwestować i zarobić na innych spółeczkach a Wy modlicie się siedząc na DUONIE... :)
    nie na tym polega inwestowanie na giełdzie DAWCY... :)

módlcie się dalej a inni sobie zarabiają na innych spółkach a tutaj wrócą jak przestanie spadać

naiwniacy co widzą 2zł a nawet 5zł
    buehehehehhe
    buahahhahaha
    buhihihihih
  • Re: do xxx Autor: ~wig20 [83.23.81.*]
    "międzyczasie" się pisze razem. Polecam dokończyć gimnazjum, bo nauka nie boli. reszta twoich bredni nie nadaję się do komentowania. Po prostu dno.
  • Re: do xxx Autor: ~zer0 [195.8.101.*]
    Dnia 2014-09-01 o godz. 11:07 ~wig20 napisał(a):
    > "międzyczasie" się pisze razem. Polecam dokończyć
    > gimnazjum, bo nauka nie boli. reszta twoich bredni nie nadaję się do
    > komentowania. Po prostu dno.

skoro z ciebie taki humanista to pewnie na cyferkach ci nie idzie dobrze....
    W szkole i w życiu jestem wszechstronny, na giełdzie jestem od 1999 roku, w tym czasie udało mi się zainwestowane pieniądze pomnożyć x 10.
    Widzę, że wybrałeś taktykę @xxx i po chamsku prowokujesz co słabszych do oddawania. Czubki, trzeba była kupować gdy akcje latały w przedziale 0,60 do 0,90. Czekajcie dalej, obyście zostali bez akcji, tego wam życzę!
  • Re: do xxx Autor: ~xxx [87.99.27.*]
    czyli wybierasz kupno i modlitwę o wzrosty... :):):)
    to proponuję wziąć lokatę w banku, bo giełda nie polega na kupnie i trzymaniu i modleniu się o wzrosty... :):):)

jest ruch, należy kupować
    ruch się skończył KONIECZNIE NALEŻY SPRZEDAWAĆ
    i szukać innej spółki co szykuje się do ruchu

ci co zostają modlą się widząc 2ł albo i nawet 5zł
    buehehhehehhe
    buahahhahahahahha
    buhihihihih
    a później piszą ile to oni nie mają i po ile to niby nie kupili :)

od trzymania jest lokata w banku a nie giełda :)
    no chyba że jesteś naiwnym DAWCĄ KAPITAŁU :)

a więc.:
    ruch się skończył, spada i należy sprzedawać !!!!!!!!!!!!
    wyszukać inną spółkę
    wrócić "MOŻE" na duona jak będzie po spadku, na kolejny ruch

SPRZEDAWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!
    Nie, nie modle się o wzrosty - jestem ich pewien (analiza, znajomość rynku, ludzi z firmy). Inwestycja w DUO to 4 letnia inwestycja. Nie gram na krótko, na duo mam blisko ćwierć miliona akcji ze średnią poniżej złotówki. Na krótko to sobie mogę pograć za 30 tys. na tak mało płynnej spółce jak DUO (co też robię, ale nie szkaluje przy okazji firmy i nie obrażam innych).
  • Re: do xxx Autor: ~o0o [195.175.64.*]
    nie rozmawiaj racjonalnie z klaumnem :)

szkoda klawiatury wigu, on mysli ze jego wpisy maja wplyw na zaachowanie kursu, nie maja, szkodzi tylko slabym graczom ktorzy w chwili spadkow panikuja i sa podatni na takie wpisy, wysypuja sie na dnie ze strata a pozniej placza przez takich xxx-ów gdy odbija. Patrza na wzrosty i w koncu nie wytrzymuja i chca dolaczyc do wzrostów kupując na górce :-/

xxx to klaumn, szkoda tylko ze na jego wpisach traca najmniejsci i najslabsi, a on i tak nic nie zyskuje bo do tym najmniejszych nalez ;)

pozdrawiam wigu z lezaka :D wracam za 2 tyg, sadze ze duonik moze byc wtedy juz w okolicach 1,8
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.