Co jest z tą spółką? bo zerknąłem i widzę od miesięcy żadnych transakcji - zalegają z czymś? Warto się zainteresować "czymś tym" " z czego to to żyje" bo chyba nie z emisji? Wypowie się ktoś życzliwy?
Jest cała grupa tej samej ekipy (zarząd, rn) wzajemnie sobie świadczą usługi (przychody, należności, zobowiązania handlowe), wzajemnie sobie obejmują udziały i poprzez to wzajemnie sobie wspierają wyceny bilansowe.
Pozew zbiorowy nie jest tutaj potrzebny. Ale może złożyć donos do KRS o niezłożenie raporty rocznego (za to jest kara dla osób odpowiedzialnych) oraz do KNF o np. celowe naruszenie obowiązków informacyjnych, które jednocześnie istotnie naruszają bezpieczeństwo obrotu. Tym bardziej, że sprawa powtarza się drugi rok z rzędu.
Ja pier... ale gnój :/ Tu jest ciągle to samo. Pamiętam jak za 0,03 wyje... ze stratą i myślałem, że jak sprzedałem to na 100% ruszy, a tu taki gnój!!! Co to kur... za firma, bez jaj, o to za Spółka, co to ma być! I takich gów... jest na NC pełno :/ Iluzja wielkich zysków i gówno. Może co 100 zarobi, a reszta utopi wszystko :/ ale gnój :/
Uważam, że o takiej spółce można już zapomnieć. To tylko rubryka w arkuszu zleceń NC. Kto posiada jej akcje niech rozgląda się za inną, a z papierem pożegna.
Obawiam się że tymi konsekwencjami nikt się tam nie przejmuje, co najwyżej grzywna i to wszystko. Niestety nasze ciężko zarobione pieniądze poszły się jeb... i to wszystko bez żadnych konsekwencji. Nie wiem jak wy Ja straciłem lekko ponad 20tys. Skur......
Teraz tak samo w ch... próbuje przekręcić akcjonariat na Fachowcach. Dożo szumu, moderowanie forum i lipa w wynikach finansowych, w zamian pozorowanie dzialań i przejmowanie spółek od siebie po hasłem konsolidacji po to aby późnie ten szajs opylić na rynku naiwniakom.
dawajcie Panowie skontaktujmy się ze sobą i dojedźmy skur*
Ja bardzo dużo straciłem zresztą rozmawiałem z tą szmat* obiecywał kłamał i nic
Dawajcie zakładamy maila i kontaktujmy się i idziemy na sądowa ścieżkę - nie może być tak że jakiś palan* zakłada sobie spółkę i robi wszystkich w wała i pozostaje bezkarny..