• A raportu nie ma Autor: ~księgowy [89.78.235.*]
    Koniec sierpnia, a raportu za 2013 nie ma. Toż to jakiś żart. Pewno tych milionów w bilansie nie mogą się doliczyć :)))))))))))))))
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~Yaro [46.21.222.*]
    Powiem że to jest lekkie przegięcie pałki, Powinniśmy złożyć pozew zbiorowy przeciw prezesowi o działanie na niekożysć Spółki oraz jej akcjonariuszy.
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~zak [31.11.152.*]
    Ja bardzo chętnie się dołączę do pozwu - na tym śmieciu straciłem bardzo dużo $$

i nie wybaczę chu*, tym bardziej że rozmawiałem z nim i obiecywał pełne kieszenie $$

• Re: A raportu nie ma Autor: ~mar [195.182.52.*]
    Zwykłe patałachy i tyle
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~4-5procent [82.139.164.*]
    Co jest z tą spółką? bo zerknąłem i widzę od miesięcy żadnych transakcji - zalegają z czymś? Warto się zainteresować "czymś tym" " z czego to to żyje" bo chyba nie z emisji?
    Wypowie się ktoś życzliwy?
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~ynwestor [195.182.52.*]
    Jest cała grupa tej samej ekipy (zarząd, rn) wzajemnie sobie świadczą usługi (przychody, należności, zobowiązania handlowe), wzajemnie sobie obejmują udziały i poprzez to wzajemnie sobie wspierają wyceny bilansowe.
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~raf_ [31.11.152.*]
    Wypeprzą śmiecia zaraz z giełdy i zostanę umoczony..

Działa ktoś z pozwem zbiorowym przeciwko tej szajce ??
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~ksiegowy [195.182.52.*]
    Pozew zbiorowy nie jest tutaj potrzebny. Ale może złożyć donos do KRS o niezłożenie raporty rocznego (za to jest kara dla osób odpowiedzialnych) oraz do KNF o np. celowe naruszenie obowiązków informacyjnych, które jednocześnie istotnie naruszają bezpieczeństwo obrotu. Tym bardziej, że sprawa powtarza się drugi rok z rzędu.
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~Inwestor [185.18.142.*]
    Ja pier... ale gnój :/ Tu jest ciągle to samo. Pamiętam jak za 0,03 wyje... ze stratą i myślałem, że jak sprzedałem to na 100% ruszy, a tu taki gnój!!! Co to kur... za firma, bez jaj, o to za Spółka, co to ma być! I takich gów... jest na NC pełno :/ Iluzja wielkich zysków i gówno. Może co 100 zarobi, a reszta utopi wszystko :/ ale gnój :/
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~kameleon [93.180.161.*]
    surmacki zawsze był gnojem więc czego oczekujesz ja straciłek 30tys na tej szmaciarskiej rodzince
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~raf_ [31.11.152.*]
    Powinien iść siedzieć za to
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~maxniebieski [46.205.161.*]
    Proponuję zrzutę na prawnika i pokazać kolesiowi, że na takich jak on też jest bat
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~Ynwestor [195.182.52.*]
    Tutaj jest trochę o konsekwencjach:

http://www.gofin.pl/17,1,85,177730,skutki-niezlozenia-sprawozdania-finansowego-w-krajowym.html
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~4-5-procent [82.139.164.*]
    Uważam, że o takiej spółce można już zapomnieć.
    To tylko rubryka w arkuszu zleceń NC.
    Kto posiada jej akcje niech rozgląda się za inną, a z papierem pożegna.
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~derix [178.36.121.*]
    Obawiam się że tymi konsekwencjami nikt się tam nie przejmuje, co najwyżej grzywna i to wszystko.
    Niestety nasze ciężko zarobione pieniądze poszły się jeb... i to wszystko bez żadnych konsekwencji. Nie wiem jak wy Ja straciłem lekko ponad 20tys.
    Skur......
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~ynwestor [89.78.235.*]
    Teraz tak samo w ch... próbuje przekręcić akcjonariat na Fachowcach. Dożo szumu, moderowanie forum i lipa w wynikach finansowych, w zamian pozorowanie dzialań i przejmowanie spółek od siebie po hasłem konsolidacji po to aby późnie ten szajs opylić na rynku naiwniakom.
  • Re: A raportu nie ma Autor: ~raf_ [89.68.141.*]
    dawajcie Panowie skontaktujmy się ze sobą i dojedźmy skur*

Ja bardzo dużo straciłem zresztą rozmawiałem z tą szmat* obiecywał kłamał i nic

Dawajcie zakładamy maila i kontaktujmy się i idziemy na sądowa ścieżkę - nie może być tak że jakiś palan* zakłada sobie spółkę i robi wszystkich w wała i pozostaje bezkarny..

proxyad14@gmail.com piszcie
[x]
PROXYAD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.