Troche niepewności jeszcze widać tzn, że sie pomieli przez tych co na dobrym infie chcą wyskoczyć ale widać obrany kierunek na północ. W piątek bali sie brac przed weekendem. Ale dzisiaj tylko green color.. Jutro przewiduje dalszy wzrost. Nie obstawiam konkretnego poziomu bo może być 54 jak również 60gr. Zobaczymy o 17.
Plan zaakceptowany. A wiecie co to w ogóle oznacza? Wyzerowanie waszych akcji. Będą stanowiły 4% nowego kapitału, inaczej 1/25. Tyle co nic. Łatwo policzyć, że są nic nie warte, a wy się tu wymieniacie po 45 groszy. Cyrk.
Nie wiem po ile będą obejmowane, ale nie widziałem jeszcze przypadku by ktoś po czymś takim się wzbogacił. Emisje w przypadku bankrutów są robione żeby rzucić jeszcze trochę żetonów na stół, żeby zabawa jeszcze trochę potrwała... Ten kto dokłada do puli jest sponsorem, a nie graczem.
jutro, bedzie 0.30 lub nizej po jzamianie wyjdzie po okolo 0,08 rozumiecie co to oznacza bankrut !!! dlatego wzroslo o 100 procent kilka dni temu aby na was zarobili
jutro, bedzie 0.30 lub nizej po jzamianie wyjdzie po okolo 0,08 rozumiecie co to oznacza bankrut !!! dlatego wzroslo o 100 procent kilka dni temu aby na was zarobili a jak zbankrutuja macie 0 !!!!!!!
NWR podał, że nowe akcje serii A zostaną zaoferowane w drodze emisji praw poboru po cenie 2,35 eurocentów za jedną nową akcję serii A, na zasadzie: 19 nowych akcji za każdą istniejącą akcję.
Dnia 2014-09-03 o godz. 07:54 ~xxxxx napisał(a): > NWR podał, że nowe akcje serii A zostaną zaoferowane w drodze emisji > praw poboru po cenie 2,35 eurocentów za jedną nową akcję serii A, na > zasadzie: 19 nowych akcji za każdą istniejącą akcję.
Czyli kupując akcje w ilości 1000 szt. za 37 groszy wykładam bez prowizji 370 zł. Następnie obejmuję 19000 akcji po 10 groszy za 1900 zł. Razem wydaję 2270 zł + prowizje. Mając razem 20000 akcji w przypadku ich wzrostu o 20% mam na koncie 2400 zł. Więc, aby zarobić będą musiały w przyszłości urosnąć co najmniej do 12 groszy. To chyba nie jest dużo.
W 100-tu %-ach się tutaj zgadzam z moim przedmówcą, kóry wie co mówi. Tu właśnie sie spełnia i realizuje Formacja tzw.: "Odwróconej Głowy z Ramionami" z Analizy Technicznej, co wózy nam niezłe, nieziemskie wzrosty w najblizszych dniach, tygodniach. Liczę, że wyskoczy ponad złotówkę za akcje i to porządnie ponad 1 złoty. Ja kupiłem wczesniej na FULL po 0,63 PLN i zamiast stracić, jak to by sie wydawac mogło, jeszcze zarobię i to nieźle zarobię!!!!!!!!!!!!! :-)
W 100-tu %-ach się tutaj zgadzam z moim przedmówcą, który wie co mówi. Tu właśnie sie spełnia i realizuje Formacja tzw.: "Odwróconej Głowy z Ramionami" z Analizy Technicznej, co wózy nam niezłe, nieziemskie wzrosty w najblizszych dniach, tygodniach. Liczę, że wyskoczy ponad złotówkę za akcje i to porządnie ponad 1 złoty. Ja kupiłem wczesniej na FULL po 0,63 PLN i zamiast stracić, jak to by sie wydawac mogło, jeszcze zarobię i to nieźle zarobię!!!!!!!!!!!!! :-)
W 100-tu %-ach się tutaj zgadzam z moim przedmówcą, który wie co mówi. Tu właśnie sie spełnia i realizuje Formacja tzw.: "Odwróconej Głowy z Ramionami" z Analizy Technicznej, co wózy nam niezłe, nieziemskie wzrosty w najblizszych dniach, tygodniach. Liczę, że wyskoczy ponad złotówkę za akcje i to porządnie ponad 1 złoty. Ja kupiłem wczesniej na FULL po 0,63 PLN i zamiast stracić, jak to by sie wydawac mogło, jeszcze zarobię i to nieźle zarobię!!!!!!!!!!!!! :-)
Pozdrawiam Tych Bardziej Kumatych i Wytrwałych i Doświadczonych Inwestorów!!!!!! No i Życzę Wszystkim Akcjonariuszom NWR super zysków z inwestycji w papiery NWR, kóre nieźle teraz Nam tutaj zaprocentują na plus, na zielono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Zgoda wierzycieli na plan i innej perspektywy jak wzrost nie widze. Wszystko jutro sie wyjaśni dlaczego dzisiaj było skupywane wszystko od 32gr. Obroty tylko potwierdzaja, że to dołek a od jutra długotrwałe wybicie.
dziwnym byłoby nie skupiowanie po 32gr jak taniej nigdy nie było sam kupiłem pare razy i sprzedałem z zyskiem Nawet ładnie mi się to udało a to że kurs już niedługo będzie po 10-20gr to pewne przy miliardach akcji