Nie sluchac naganiaczy na wybicie. No chyba, ze szamba, jak z tymi obligacjami. http://www.debiutync.pl/homepage/newconnect24/19039-polfa-wykupi-obligacje-bez-kdpw
Tutaj 50 gr to juz zbyt drogo. A trzeba bylo sprzedawac wtedy kiedy pisalem.
Wroce jak zobaczycie 50 gr. To sie razem posmiejemy.
Drug - obligacje obligacjami ,a wykres dzienny i tygodniowy bardzo zachęca . Te 60 gr wydaje mi się atrakcyjną ceną , trzeba chyba wsiadać trzeci raz , bo wygląda że szarpnie
Nie wiem KNF o co Ci chodzi ,ale również sądzę że można się spodziewać ruchu w górę , cena skutecznie broni się przed zjazdem poniżej 50 gr (pierwszy raz odbicie od tego poziomu było 10,2013 ). Na tygodniowym jak pisze KRK pojawił się sygnał kupna , zobaczymy jak pojawią się wzrosty to i obroty skoczą
Jak czytam te komentarze to mnie śmiech ogarnia "sygnał kupna macd rsi itp. -to jest bankrut, 4 komorników już siedzi na wszystkim, na każdej wierzytelności, AH od serii A, składa wniosek do sądu, w Ciechanowie komornik już dostał jeden nakaz a wy chcecie to kupować - nie dotykać. Niedługo kolejne serie będą składały wnioski do sądu, w spółce nie ma nic na koncie bo ZUS i US siedzi od 3 miesięcy. pozdrawiam
spółka która ma zajęte konta przez komornika, zajęte wierzytelności i zastawy rejestrowe na wszystkim - to co to jest jak nie bankrut. Kwestia tylko czasu jak im dotacje cofną te 10 mln zł. bo w tym Centrum to jeszcze nic nie wiedzą o sytuacji spółki - a co z pozostałymi emisjami obligacji :)
Niby bankrutuje ale odsetki na koncie mam :) solidna firma, i jak bankrutuje jak te kilkaset tysiecy na koncie wyskrobala :) a jak wiemy lepiej było by to upłynnic :p