Dnia 2014-08-30 o godz. 14:49 ~Nju napisał(a): > Już jest pozamiatane. Nie zdążą z raportem, nie mówiąc o > uzupełnieniu analizy. Na Walnym napisy końcowe.
Zobacz wątki dotyczące Precious Metals Investments Zobacz profil Precious Metals Investments Autor: ~lol [109.231.25.*] 2014-08-30 17:13 Re: PO CO TO WALNEZgłoś do moderatora IMS raport za II kwartał bardzo dobry. Wydaje się dobra okazja po tych cenach.
Zobacz wątki dotyczące Apanet Zobacz profil Apanet Autor: ~ono [109.231.25.*] 2014-08-30 17:00 Re: MAM JUZ DUZOZgłoś do moderatora Prognoza oraz wyniki IMS są nadzwyczaj zachęcające zastanawiam się poważnie nad zainwestowaniem w tę spółkę, co wy o tym sądzicie?
Zobacz wątki dotyczące Neptis Zobacz profil Neptis Autor: ~pol [109.231.25.*] 2014-08-30 17:15 Re: DZIŚ RUSZA. Neptis!!!Zgłoś do moderatora Prognoza oraz wyniki IMS są nadzwyczaj zachęcające zastanawiam się poważnie nad zainwestowaniem w tę spółkę, co wy o tym sądzicie?
sdf--- zachęcałeś nas do podawania ilości akcji i poparcia, a teraz wypadałoby zachęcać do przyjazdu na walne lub dać upoważnienia dla nwa lub ~m, a ty co nic. Czyżbyś osiągnął już swój cel ???
No to lipa juz juz niebawem. Albo wykluczenie albo 2,3 grosze. I lipa w nieskończoność na tym poziomie jak na D24... Bajeczki finał juz blisko... walne za tydzień nazwijmy stopą po Matyjasie.
Co pisze Konrad wystarczy na tą chwile ... nie jest rzecznikiem PMI,ani rady nadzorczej, to po pierwsze, a po drugie jak WAS prosimy o przybycie na walne to "słyszymy" a po co przecież nic się nie uda itd. ...
Chyba coś po kleju znowu napisałem hmmm Ale jak już jest to musze dognać sprostowania. Chodziło mi o stypę a nie stopę – pewnie tylko Tadek się domyślił hihihi
A jeśli chodzi o odp do Pana M To dlaczego ja mam coś robić? a tak nawiasem co mam zrobić strzaskać ryj komuś albo co? bo tyle mi do głowy przychodzi na obecną chwile
winowajca śmiga sobie po Plovdiv a drugi udaje że go goni.ł
Czuje wstyd i wściekłość ze jak bezmózg dalem sie zrobić. Każdy kto mnie zna wie ze predzej czy pozniej kara go dopadnie. Tylko musze miec 100% pewności ktore scierwo i jak to zrobilo. Ale juz niedługo... czujność coraz mniejsza a ja sie szykuje... i nigdy nie zapominam. To jest jak spadek cala rodzina zapłaci.
Panie ~m--- żeby była jasność jestem za wami, ale Miluh ma rację --- proszę podać mi jedną spółkę w której rządzi ff, lub ma coś do powiedzenia?????????? A członkowie zarzadu co robią --- przecież to cyrk na kółkach Ja jestem tu po to aby kupic tanio --- sprzedać drożej , a wy jesteście po to aby mnie do zakupów zachęcić , pracując po pachy, nie f ikcyjnymi infami tylko prawdziwymi. Oto cała prawda o giełdzie Panie Mariuszu. Wy macie o mnie zabiegać a nie odwrotnie.
Pan mmnie chyba z kimś pomylił, ja jestem akcjonariuszem mniejszościowym, który trafił..mhh przypadkiem do rady aby ocalić swoje i WASZE pieniądze. Jak będę w spólce publicznej prezesem i głównym akcjonariuszem to będę Pana zachęcał do inwestowania.... Niech Pan mnie żle nie zrozumie....Pan przecenia mój i KŻ wpływ na tą spółkę ...a na pewno decyzyjność...