dowiemy się raczej jako ostatni...kiedy kurs juz będzie duzo wyżej, zawsze tak jest, Ci którzy wiedzą pokupują sobie po 1-3 grosze a reszta się dowie jak już będzie 5-6 i po herbacie
czy ja wiem, jeszcze dwa dni temu nikt by nie powiedział że zobaczymy 2 gr a wszystko co leżało po 1 grosz zebrane i ponad 5 mln akcji po 2 gr zebrane. To 3 grosze jest jak najbardziej realne. Cos się wydarzyło to na pewno. Ale my leszcze pewnie sie prędko nie dowiemy co
no to spojrzmy na wskaznkiki; Kapitalizacja 13,13 mln zł Wartość księgowa 0,00 mln zł Zysk operacyjny -0,52 mln zł Przychody 0,33 mln zł Zysk netto -0,50 mln
mówisz o przeszłości a nikt nie kupuje mając na względzie przeszłość. Tak te wyniki były i dlatego nikt nie chciał tego po 1 grosz kupować.
Teraz zaczął ktoś kupować tak więc wie coś na temat przyszłości. zostało już wywalone ponad 250 tys zł w ciągu 3 dni, to nie jest jakiś leszczu który sobie akcje od tak kupuje.
Zmiany w radzie i zarządzie ? Wygląda mi to na wprowadzanie swoich ludzi przez inwestora jakiegoś, wcześniej było mówione że pojawił się inwestor, więc wygląda na to że to prawda.
przyszlosc to takze upadlosc a z papiera trzeba wyjsc...nie twierdze ze tak bedzie ale w wielu przypadkach tak bylo ze na koniec byly ruchy na papierze a potem piach
nie wydaje mi sie ze Ci którzy włożyli większą kasę w tę spółkę mogli wyjść z niej (do tego potrzeba by obrotów milionowych), nawet jakby to było "ostatnie tchnienie" o którym mówisz to w jaki sposób mogli by wyjść ? Przecież "ulica" nie kupi tutaj ani jednej akcji więc kto ?
Wpakowanie 250 tys zł żeby wyjść z 100-200 tys ? Troche nielogiczne. Tu widać że ktoś kupuje bo wie więcej.