• do zarzadu Autor: ~fAfik [31.61.136.*]
    Czemu nie robicie nic by ratować spółkę i przywrócić ją do notowań. Czy jesteście tak próżni jak ja?. No ale ja to co innego od urodzenia jestem prozniok. Ale Wy macie odpowiednie kwalifikacje do tego typu działania,ruszyc tylki.
  • Re: do zarzadu Autor: ~aedFRDH [85.193.222.*]
    chyba żartujesz, tam nie ma zarządu... Lepiej napisz do Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych, albo do maćka on przynajmniej da ci popalić jointa i przez moment poczujesz się lepiej.
  • Re: do zarzadu Autor: ~fafik [31.61.136.*]
    No , jednak zarząd potrafi działać. Raport będzie ,drogi zarzdzie jeszcze tylko wyprowadz spółkę na prosta znajdź inwestora i wprowadź do handlu swoje dzieła i będziecie Cool. Przeciera te urządzenia są potrzebne w życiu jak powietrze do oddychania i to nie tylko w Polsce ale na całym globie .pozdro.
  • Re: do zarzadu Autor: ~az [109.231.25.*]
    IMS raport za II kwartał bardzo dobry. Wydaje się dobra okazja po tych cenach.
  • Re: do zarzadu Autor: ~az [109.231.27.*]
    A nie mówiłem? Tylko IMS! W ciągu miesiąca 18% wzrost kursu
  • Re: do zarzadu Autor: ~fafik [31.61.131.*]
    Nie jesteś dokładny 43 min. Napisałeś później. Tak to ładnie rowniotki miesiąc, popraw się staraj się pisać co do sekundy.
  • Re: do zarzadu Autor: ~fafik [31.61.131.*]
    No chociaż zarząd informuje o jakichś zmianach , jeszcze żeby tak wyprowadzili spółkę na prostą.to juz byłby sukces.
  • Re: do zarzadu Autor: ~fafik [31.61.138.*]
    Coś nas zwodza z tym raportem ,chyba juz pogrzebali ta spółkę.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.