Paradoksalnie akcje które drożeją nie są zbyt chętnie sprzedawane przez akcjonariuszy . Akcje stale drożejące wyrabiają u posiadaczy tychże akcji poczucie posiadania jakiejś wartości , że to nie jest krótki spekulacyjny myk , lecz wieloletni wzrostowy trend . Tak przecież rósł elzab , amika , ccc i kilkanaście innych spółek . Tak samo może być z tfo ale oczywiście nie musi .
Spółka potwierdza to co mówi, realizuje założenia, ciagle się rozwija, Wcale się się zdziwię jak dostaniemy za niedługo info o nowych sieciach które będą współpracować z Tfo. Jak dla mnie dyszka Tutaj nie jest przesadyzmem, ale aby dotrzec na ten poziom, spółka musi nadal potwierdzać iz jej działania przynoszą oczekiwane przez inwestorów rezultaty.
3200 akcji wywołało zjazd do ceny zamknięcia. Ludzie boją się luki i a duży pakiet poszedł po S i już gotowe. Dużo będzie zależało od tego raportu jak bedzię dobry luka z 12.05.2011 będzię przeskoczona. Jak dziś zwalą kurs to dobry raport nie pomoże.
Raport bedzie dobry. Jestem przekonany na 100%. Jak są złe to daty podawań są przedłużane.. a jak dobre to znaczy że chcą się pochwalić i dają szybciej niż obiecywali. Bedzie 2mln zł zysku i ciut ponad to. Tak obstawiam po tym co sie działo w czerwcu.
...(pokaże)... tak a propos, to dziwne dzisiaj zachowanie kursu, 6k na 6,47 nie zostało rozebrane i się odbiło, potem kilka strzałów w lewo (dzika sprzedaż) i pojechało
Dnia 2014-08-27 o godz. 20:33 ~Ktoś napisał(a): > Oczywiście, pokaże... dzięki za poprawienie bubu ;) > > Mnie już nic nie dziwi na tej giełdzie ;) Po prostu obserwuje i > analizuje. A aktualnie wyczekuje.
Myślę, że ludziska się wystraszyli, jeżeli raport nie będzie wystrzałowy, to będziemy chyba korekcić, jeżeli będzie good to bujawka między 6-7, chyba blokadą do strzału jest dywidenda i skup zarządu
ma jednak siłę papierek, cofnięcie (o ile będzie) chyba płytkie, chociaż do wyników rocznych jest ok 2 miesięcy, -70% wzrostu wychodzi na ok.5,90, tyle że to tylko techniczna wyliczanka