• Luka Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    zobaczcie, w sumie jesteśmy teraz w "luce" z 11.05.2011 (6,16-6,46)
  • Re: Luka Autor: ~asia [87.207.57.*]
    dzisiaj sprzedajacy beda wyrulani z papiera ci co licza na spadek po wynikach beda w szoku 6,7teraz
  • Re: Luka Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Jutro wyniki . Spadku to tutaj nie będzie . To tylko moje zdanie oczywiście .
  • Re: Luka Autor: ~b_u [31.11.231.*]
    zawsze po wynikach jest spadek,więc nie oszukujmy się
    Gdyby gra giełdowa była taka prosta .... zarabia jednak tylko garstka . Dlaczego wobec tego skoro zawsze jest tak samo ?
  • Re: Luka Autor: ~Ktoś [83.10.1.*]
    Widać że ludzie chcą kupić taniej, ale nie ma kto puszczać, będzie odpał ;) Jak wczesniej pisałem 7,xx w drodze ;D
    Paradoksalnie akcje które drożeją nie są zbyt chętnie sprzedawane przez akcjonariuszy . Akcje stale drożejące wyrabiają u posiadaczy tychże akcji poczucie posiadania jakiejś wartości , że to nie jest krótki spekulacyjny myk , lecz wieloletni wzrostowy trend . Tak przecież rósł elzab , amika , ccc i kilkanaście innych spółek . Tak samo może być z tfo ale oczywiście nie musi .
    Spółka potwierdza to co mówi, realizuje założenia, ciagle się rozwija, Wcale się się zdziwię jak dostaniemy za niedługo info o nowych sieciach które będą współpracować z Tfo. Jak dla mnie dyszka Tutaj nie jest przesadyzmem, ale aby dotrzec na ten poziom, spółka musi nadal potwierdzać iz jej działania przynoszą oczekiwane przez inwestorów rezultaty.

Moim skromnym zdaniem 10 na koniec 3 kwartału.
  • trochę.... Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    ... to nie siły piąć się dalej, chyba że się mylę
  • Re: trochę.... Autor: ~Ktoś [83.10.1.*]
    Powoli, gdzie Ci się śpieszy?
  • Re: trochę.... Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    nie wiem, tak jakoś zrobiłem się mniej cierpliwy, chyba ta luka tak na mnie podziałała :), tyle razy o niej przez lata wspominałem
  • Re: Luka Autor: ~max [31.1.215.*]
    jak rośnie to prześcigacie się w produkowaniu postów, jak spada to cisza jak makiem zasiał.
    Mnie po prostu nie było ;)

Ktoś nie wytrzymał i zrobił mała zwałe.. jeszcze dziś, lub jutro rano powrót na maxima
  • Re: Luka Autor: ~czytelnik [212.160.172.*]
    3200 akcji wywołało zjazd do ceny zamknięcia. Ludzie boją się luki i a duży pakiet poszedł po S i już gotowe. Dużo będzie zależało od tego raportu jak bedzię dobry luka z 12.05.2011 będzię przeskoczona. Jak dziś zwalą kurs to dobry raport nie pomoże.
  • Re: Luka Autor: ~Jo [164.127.36.*]
    Raport bedzie dobry. Jestem przekonany na 100%. Jak są złe to daty podawań są przedłużane.. a jak dobre to znaczy że chcą się pochwalić i dają szybciej niż obiecywali. Bedzie 2mln zł zysku i ciut ponad to. Tak obstawiam po tym co sie działo w czerwcu.
    Kurs obrobiony. Raport pokarze jutro kierunek.
  • Re: Luka Autor: ~cvb [178.43.169.*]
    Raport będzie jutro po sesji a wy cały dzień będziecie biadolić nad kursem
  • Re: Luka Autor: ~mkv [178.235.147.*]
    raport bedzie dzisjaj po polnocy tak ze przed sesja bedzie wszystko jasne i jedziemy do gory
  • Re: Luka Autor: ~bubu [83.11.163.*]
    ...(pokaże)...
    tak a propos, to dziwne dzisiaj zachowanie kursu, 6k na 6,47 nie zostało rozebrane i się odbiło, potem kilka strzałów w lewo (dzika sprzedaż) i pojechało
    Oczywiście, pokaże... dzięki za poprawienie bubu ;)

Mnie już nic nie dziwi na tej giełdzie ;) Po prostu obserwuje i analizuje. A aktualnie wyczekuje.
  • Re: Luka Autor: ~bubu [83.11.163.*]
    Dnia 2014-08-27 o godz. 20:33 ~Ktoś napisał(a):
    > Oczywiście, pokaże... dzięki za poprawienie bubu ;)
    >
    > Mnie już nic nie dziwi na tej giełdzie ;) Po prostu obserwuje i
    > analizuje. A aktualnie wyczekuje.

Myślę, że ludziska się wystraszyli, jeżeli raport nie będzie wystrzałowy, to będziemy chyba korekcić, jeżeli będzie good to bujawka między 6-7, chyba blokadą do strzału jest dywidenda i skup zarządu
    Myślę że mała spekulacja przed wynikami. Raport będzie dobry, ale czy sprosta tez i naszym wysokim oczekiwaniom? Luka robi swoje po prostu.

Will see ;)
  • Re: Luka Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    Dnia 2014-08-27 o godz. 09:39 ~bubu napisał(a):
    > zobaczcie, w sumie jesteśmy teraz w "luce" z 11.05.2011
    > (6,16-6,46)

niektórzy nie pamiętają, inni nie wiedzą, ale na razie jesteśmy nad "starą" luką
  • Re: Luka Autor: ~bubu [79.184.105.*]
    ma jednak siłę papierek, cofnięcie (o ile będzie) chyba płytkie, chociaż do wyników rocznych jest ok 2 miesięcy, -70% wzrostu wychodzi na ok.5,90, tyle że to tylko techniczna wyliczanka
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.