wiele jest wpisów , brałem po 1,2 czekam na 2 ,lub podobnych, a kończą się one w większości wpisem brać , czemu to ma służyć ? jak wiem że brałeś po 1,2 i czekasz na 2 to naprawdę myślisz że z tego powodu zacznę kupować i się będę litował nad biednym leszczem ? to nie jest argument. ale nie zazdroszcze trzeba albo sprzedać ten syf bo jest strasznie niebezbieczny , przez machlojki ekipy starej ,albo kupić na ryzyko ale w okolicach 20 groszy bo tam będzie za trzy tygodnie kurs
A skąd ty to wiesz? Wkurzają mnie ci pierwsi(choć mniej,bo jest mi po ludzku ich szkoda,nie wiedzieli,że giełada to po prostu teraz to wielkie łajno!),ale jeszcze bardziej prorocy wszelkiej nacji,jak np.ty!!!
ta spolke to trzeba zglosic do KNF przez 3 dni prawie 5 mln obrotu spadek o kilkadziesiat procent,zero komunikatow ,trefna emisja ktora ma byc przeglosowana 5%glosow przez jakiegos slupa wiadomo kogo! to sa jakies kpiny i jaja zupelnie jak w ZANZIBARZE co to za chory kraj ze w taki latwy sposob mozna tak dymac akcjonariuszy
wg mnie tsk bylo zawsze .Pamuetam 2006 lub 2007 r.byla taka spolka Trion (Zmienila nazwe) Podobne ruchy papierowo-inwestycyjne i zjazd z 3 zl do 4 gr. To jakby deja vu panowie;)
to oczywiste ze nie wiem , nie jestem prorokiem , ale to co ci panowie robia i robili na innych spolkach pokazuje ich metode , przeciez to sie ciagnie juz lata , zawsze jest podobnie i zawsze ktos sie nabiera , to dopiero jest dziwne