• do optymistów Autor: ~olo [31.61.140.*]
    wiele jest wpisów , brałem po 1,2 czekam na 2 ,lub podobnych, a kończą się one w większości wpisem brać , czemu to ma służyć ?
    jak wiem że brałeś po 1,2 i czekasz na 2 to naprawdę myślisz że z tego powodu zacznę kupować i się będę litował nad biednym leszczem ? to nie jest argument. ale nie zazdroszcze
    trzeba albo sprzedać ten syf bo jest strasznie niebezbieczny , przez machlojki ekipy starej ,albo kupić na ryzyko ale w okolicach 20 groszy bo tam będzie za trzy tygodnie kurs

• Re: do optymistów Autor: ~AL [37.112.223.*]
    CZEKAM na 30 gr
  • Re: do optymistów Autor: ~Pesymista [95.40.97.*]
    A skąd ty to wiesz? Wkurzają mnie ci pierwsi(choć mniej,bo jest mi po ludzku ich szkoda,nie wiedzieli,że giełada to po prostu teraz to wielkie łajno!),ale jeszcze bardziej prorocy wszelkiej nacji,jak np.ty!!!
  • Re: do optymistów Autor: ~patryk00 [185.24.27.*]
    ta spolke to trzeba zglosic do KNF przez 3 dni prawie 5 mln obrotu spadek o kilkadziesiat procent,zero komunikatow ,trefna emisja ktora ma byc przeglosowana 5%glosow przez jakiegos slupa wiadomo kogo! to sa jakies kpiny i jaja zupelnie jak w ZANZIBARZE co to za chory kraj ze w taki latwy sposob mozna tak dymac akcjonariuszy
  • Re: do optymistów Autor: ~jan [94.254.209.*]
    wg mnie tsk bylo zawsze .Pamuetam 2006 lub 2007 r.byla taka spolka Trion (Zmienila nazwe) Podobne ruchy papierowo-inwestycyjne i zjazd z 3 zl do 4 gr. To jakby deja vu panowie;)
  • Re: do optymistów Autor: ~olo [31.61.140.*]
    to oczywiste ze nie wiem , nie jestem prorokiem , ale to co ci panowie robia i robili na innych spolkach pokazuje ich metode , przeciez to sie ciagnie juz lata , zawsze jest podobnie i zawsze ktos sie nabiera , to dopiero jest dziwne
  • Re: do optymistów Autor: ~AJ [95.130.15.*]
    SCALANIE a potem dolowanie

juz to przerabialiscie nie na jednej spolce?????
  • Re: do optymistów Autor: ~kox [83.1.135.*]
    ALE BJECZKIPISZECIE PANOWIE UFF UFF
[x]
PCGUARD -19,31% 1,17 2017-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.