Dnia 2014-08-26 o godz. 18:15 ~jorgenn napisał(a): > ......a tyle trąbiłem ze na fali beznadziei i wyczerpanej cierpliwości > ktoś zbiera miodzio spadowe ! Szkoda że tak szybko ;) Mam jeszcze otwarte zlecenie na 20gr i pożałowali do pełna brakowało tylko 3k :) Następne też stoi ale nadzieja coraz mniejsza. Na szczęście czasu mam dużo i poczekam zwłaszcza teraz jak mój ulubiony Fluid zaczął w końcu wędrówkę w miejsce gdzie już dawno powinien pójść. Na giełdzie cierpliwość to bardzo dobra cecha a najbardziej dostają w tyłek panienki skaczące ze spółki na spółkę :) Tam też jak dobierałem ostatnio po 90gr nabijali się że będą kupować po 50 albo i 40gr. Jak to się mówi jedni się śmieją inni kupują i mają.
Dnia 2014-08-27 o godz. 09:01 ~jorgenn napisał(a): > ........no właśnie Fluid jest tego przykładem , zjawiskowo ! spadał i w > najbardziej nie oczekiwanym momencie odpalił i to jak mocno ! no właśnie > .
Z tym że jest jednak zasadnicza różnica między tymi firmami , tam są fundamenty tutaj kredyt nim będzie :) Fluid tak na prawdę jeszcze nie odpalił ... na razie się rozgrzewa do odpalenia :) Po przebiciu 1,72 następny przystanek na 2,0 - 2,1 :) Po wpłacie zaliczki koło 2,8-3,0 . Odpalenie Sędziszowa możemy już powitać przy 4-5zł :)
Kolego dark7. Chcąc wykorzystać informacje poufną dla własnych korzyści, nie robi się tego w tak bezczelny sposób. Można łatwo zostać posądzonym o wykorzystanie takiej informacja i dostać sowita karę. Takie numery to zwykła podbitka mająca na celu przekonanie naiwnych, że "finalne" (ulubione słowo prezesa w komunikatach) jest tuż, tuż. Jak widać po wolumenie trochę osób złapało się na to. Do założyciela wątku (chociaż według mnie to manipulant i z premedytacją ubarwia sytuację): jak panie analityku przejrzysz wykresy spółek z New Connect to znajdziesz niejedną taką, gdzie AD rośnie przez kilka lat a kurs odwrotnie. I jeszcze do zwolenników AT z innego wątku. Jest ona tak niejednoznaczna i ma tak wiele składników - wskaźniki, średnie, formacje, fibo itd. - że można ja interpretować praktycznie w przeciwstawny sposób. Poza tym, im więcej osób zna AT tym więcej jest chętnych do jej "oszukania", a to zaburza obraz. Najlepiej jest stworzyć swoją własną AT i jej się trzymać. Ale to mój prywatny pogląd i nikt nie musi zgadzać się z nim.
a tam pier--ta główny akcjonariusz jest takim bohaterem ze jak by powiedział że buduje fabryke dla własnej produkcji i olewa sprawe z kredytem to jutro by sie otworzyło po 1, a tak musicie czekać!
bez obrazy ale 1,5 czy tam 2 lata kiszenia, kurs zjechal z 60gr na 20gr a wy "pelni optymizmu"? napiszcie co bierzecie tez bym chcial w takich sytuacjach byc radosny i "pelen optymizmu".
oczywiscie, ze glownie inwestuje na wig (akurat nie na KGHM), nawet podpieram sie tam czasem AT i nawet nie narzekam, inwestycje tam traktuje srednio a czasem dlugoterminowo i dlatego dla zabicia czasu wpadam tu na smietnik pare stowek zarobic na paprykarz.