• AKUMULACJA !!!! Autor: ~Analityk78 [95.41.215.*]
    coś niebywałego, AD wchodzi na nowe szczyty. Papier zebrany.

po info to tu się to nie otworzy przez tydzień:) to będzie coś czego długo nie zapomnimy:)
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~jorgenn [217.99.198.*]
    ......a tyle trąbiłem ze na fali beznadziei i wyczerpanej cierpliwości ktoś zbiera miodzio spadowe !
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: dark7 [89.70.179.*]
    Dnia 2014-08-26 o godz. 18:15 ~jorgenn napisał(a):
    > ......a tyle trąbiłem ze na fali beznadziei i wyczerpanej cierpliwości
    > ktoś zbiera miodzio spadowe !
    Szkoda że tak szybko ;) Mam jeszcze otwarte zlecenie na 20gr i pożałowali do pełna brakowało tylko 3k :) Następne też stoi ale nadzieja coraz mniejsza.
    Na szczęście czasu mam dużo i poczekam zwłaszcza teraz jak mój ulubiony Fluid zaczął w końcu wędrówkę w miejsce gdzie już dawno powinien pójść. Na giełdzie cierpliwość to bardzo dobra cecha a najbardziej dostają w tyłek panienki skaczące ze spółki na spółkę :) Tam też jak dobierałem ostatnio po 90gr nabijali się że będą kupować po 50 albo i 40gr. Jak to się mówi jedni się śmieją inni kupują i mają.
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~jorgenn [217.99.198.*]
    ........no właśnie Fluid jest tego przykładem , zjawiskowo ! spadał i w najbardziej nie oczekiwanym momencie odpalił i to jak mocno ! no właśnie .
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    Dnia 2014-08-27 o godz. 09:01 ~jorgenn napisał(a):
    > ........no właśnie Fluid jest tego przykładem , zjawiskowo ! spadał i w
    > najbardziej nie oczekiwanym momencie odpalił i to jak mocno ! no właśnie
    > .

Z tym że jest jednak zasadnicza różnica między tymi firmami , tam są fundamenty tutaj kredyt nim będzie :) Fluid tak na prawdę jeszcze nie odpalił ... na razie się rozgrzewa do odpalenia :) Po przebiciu 1,72 następny przystanek na 2,0 - 2,1 :) Po wpłacie zaliczki koło 2,8-3,0 . Odpalenie Sędziszowa możemy już powitać przy 4-5zł :)
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~dependziak [31.175.62.*]
    dokladnie DARK7 ....robic swoje a reszte miec w 4 literach.
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~julek [83.13.238.*]
    widze ze juz malo kto chce oddawać. finał tuz tuż
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~pasza1 [46.205.174.*]
    Kolejna fałszywa podbitka.
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    Dnia 2014-08-27 o godz. 11:34 ~pasza1 napisał(a):
    > Kolejna fałszywa podbitka.

Może i tak , tego się na razie nie dowiesz :) Jak wróci do 20gr będziesz miał rację.
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~bubu [46.77.124.*]
    W piątek odcięcie
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~boss [178.183.199.*]
    tych, którzy zawiśli na sznurze :)
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~pasza1 [46.204.162.*]
    Kolego dark7. Chcąc wykorzystać informacje poufną dla własnych korzyści, nie robi się tego w tak bezczelny sposób. Można łatwo zostać posądzonym o wykorzystanie takiej informacja i dostać sowita karę. Takie numery to zwykła podbitka mająca na celu przekonanie naiwnych, że "finalne" (ulubione słowo prezesa w komunikatach) jest tuż, tuż. Jak widać po wolumenie trochę osób złapało się na to.
    Do założyciela wątku (chociaż według mnie to manipulant i z premedytacją ubarwia sytuację):
    jak panie analityku przejrzysz wykresy spółek z New Connect to znajdziesz niejedną taką, gdzie AD rośnie przez kilka lat a kurs odwrotnie.
    I jeszcze do zwolenników AT z innego wątku. Jest ona tak niejednoznaczna i ma tak wiele składników - wskaźniki, średnie, formacje, fibo itd. - że można ja interpretować praktycznie w przeciwstawny sposób. Poza tym, im więcej osób zna AT tym więcej jest chętnych do jej "oszukania", a to zaburza obraz. Najlepiej jest stworzyć swoją własną AT i jej się trzymać. Ale to mój prywatny pogląd i nikt nie musi zgadzać się z nim.
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~jorgenn [83.5.172.*]
    ......no przecie akumulacja ,Pasza co Ci się zaburza AT ? małe obroty bo chapneli to co stało !
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~kron [188.146.54.*]
    a tam pier--ta
    główny akcjonariusz jest takim bohaterem ze jak by powiedział że buduje fabryke dla własnej produkcji i olewa sprawe z kredytem to jutro by sie otworzyło po 1, a tak musicie czekać!
    ........AT to stan naszych umysłów !
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: dark7 [89.70.179.*]
    Dnia 2014-08-27 o godz. 22:22 ~jorgenn napisał(a):
    > ........AT to stan naszych umysłów !

Tylko tutaj trochę słabo z płynnością kupując za 50k zrobisz od razu widły a czasami jak nic się nie dzieje to i 10k wystarczy :)
    ....zgadza się kol.Dark 7,ale tak cicho zawsze jest przed burzą jetem pełen optymizmu !
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~korfanty [94.250.174.*]
    bez obrazy ale 1,5 czy tam 2 lata kiszenia, kurs zjechal z 60gr na 20gr a wy "pelni optymizmu"? napiszcie co bierzecie tez bym chcial w takich sytuacjach byc radosny i "pelen optymizmu".
    .........wskakuj na KGHM i daj se spokój z Depkiem a tak nawiasem historia lubi się powtarzać to mamy jej odwrotność ,niejasności ? pisz do spółki !

• Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~łajza_meneli [37.152.18.*]
    wszystko ok, jorgen trzy lata tu kwitnie, mógł zarobić parę razy ale myślał o złotówce:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~jorgenn [217.99.205.*]
    ......haha Łajzo a ty razem ze mną tylko ja myślę o wyższej kwocie !.......
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~korfanty [94.250.174.*]
    oczywiscie, ze glownie inwestuje na wig (akurat nie na KGHM), nawet podpieram sie tam czasem AT i nawet nie narzekam, inwestycje tam traktuje srednio a czasem dlugoterminowo i dlatego dla zabicia czasu wpadam tu na smietnik pare stowek zarobic na paprykarz.
    jorgen tylko szampańska i kawior, on paprykarz niet, on czekaju na ziet
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: limak9 [31.61.128.*]
    Jednak chyba byla to podbitka przed sytuacja na Wschodzie.... lipa
  • Re: AKUMULACJA !!!! Autor: ~dependziak [31.175.62.*]
    > Jednak chyba byla to podbitka przed sytuacja na Wschodzie.... lipa

...wbrew pozorom byla dzis idealna sytuacja zasypania spolki na 20gr i .....i nic sie nie stalo wlasciwie.
    Kurs stabilnie. I tak ma byc :)
    od 0,5x jest kurs stabilny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.