Dnia 2014-08-26 o godz. 08:23 ~chochla napisał(a): > jak to ma iść tak mocno to i po 2 złote można brać :):) > może to już,a może podbitka i znowu ubieranie??? chochla
Dnia 2014-08-26 o godz. 08:24 ~chochla napisał(a): > Dnia 2014-08-26 o godz. 08:23 ~chochla napisał(a): > > jak to ma iść tak mocno to i po 2 złote można brać :):) > > może to już,a może podbitka i znowu ubieranie??? > chochla > > pozdr > > howgh to wygląda narazie, po południu wieszczą 2 złote??? byndzie 2 po 16 ??????????????????
Dnia 2014-08-26 o godz. 10:56 ~tak napisał(a): > kolejna podbitka raczej w tej chwili tak to wygląda, jokery i inni zasranievelspartanie karmią leszcza , wczoraj nagonka-dzisiaj skarmianie do bólu
Dnia 2014-08-26 o godz. 10:58 ~tak napisał(a): > Dnia 2014-08-26 o godz. 10:56 ~tak napisał(a): > > kolejna podbitka raczej > w tej chwili tak to wygląda, > jokery i inni zasranievelspartanie karmią leszcza , > wczoraj nagonka-dzisiaj skarmianie do bólu do białej kości
Dnia 2014-08-26 o godz. 18:45 ~er napisał(a): > DT fajene i tyle udalo ci sie wyjsctodobrze bo tutaj znow ugroszowki ja > tylko ubora leszcza pod nowe basnie 100 i jednej nocy no tak
Dnia 2014-08-29 o godz. 09:38 ~no napisał(a): > Dnia 2014-08-26 o godz. 18:45 ~er napisał(a): > > DT fajene i tyle udalo ci sie wyjsctodobrze bo tutaj znow ugroszowki > ja > > tylko ubora leszcza pod nowe basnie 100 i jednej nocy > no tak tak no
Dnia 2014-08-30 o godz. 11:19 ~no napisał(a): > Dnia 2014-08-29 o godz. 09:38 ~no napisał(a): > > Dnia 2014-08-26 o godz. 18:45 ~er napisał(a): > > > DT fajene i tyle udalo ci sie wyjsctodobrze bo tutaj znow > ugroszowki > > ja > > > tylko ubora leszcza pod nowe basnie 100 i jednej nocy > > no tak > tak > no tak no tak no
Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda wywalac > wraz z tymi co dzis brali > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy nowe > sie szyuja > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili pod > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed emisja spokojnie na jutro mały zapasik jest do zrzutu ,dla spragnionych:):)
Dnia 2014-08-31 o godz. 19:48 ~PAN_C napisał(a): > Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda > wywalac > > wraz z tymi co dzis brali > > > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy > nowe > > sie szyuja > > > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili > pod > > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed > emisja > spokojnie > na jutro mały zapasik jest do zrzutu ,dla spragnionych:):) wszyscy "potrzebujący"jeszcze się raczej nie okupili :) także i wzrosty i spadki pzred nami, inaczej w piątek byloby o 17 +45% :):) proste????
Dnia 2014-08-31 o godz. 19:50 ~PAN_C napisał(a): > Dnia 2014-08-31 o godz. 19:48 ~PAN_C napisał(a): > > Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > > > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro > beda > > wywalac > > > wraz z tymi co dzis brali > > > > > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > > > > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma > czy > > nowe > > > sie szyuja > > > > > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne > nagonili > > pod > > > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed > > emisja > > spokojnie > > na jutro mały zapasik jest do zrzutu ,dla spragnionych:):) > wszyscy "potrzebujący"jeszcze się raczej nie okupili :) > także i wzrosty i spadki pzred nami, > inaczej w piątek byloby o 17 +45% :):) > proste???? > > ubierzemy?? > zobaczymy :):):) hmm mam i dla nich maly pakieciczek :):)
Obstawiam Panie C , że pan tych akcji nie masz bo już dawno wywaliłeś , a jutro będziesz się ślinił , żeby tanio dokupić , ale ja też chcę dokupić akcyjek i to zrobię i nic się nie stanie jak troszkę spadnie i tak uśredniam w górę :) , powodzonka w walce o akcje
Dnia 2014-08-31 o godz. 20:00 ~tom-sky napisał(a): > Obstawiam Panie C , że pan tych akcji nie masz bo już dawno wywaliłeś , > a jutro będziesz się ślinił , żeby tanio dokupić , ale ja też chcę > dokupić akcyjek i to zrobię i nic się nie stanie jak troszkę spadnie i > tak uśredniam w górę :) , powodzonka w walce o akcje otworzy się za tydzień teraz żeby kupić trzeba wystawić po 10 zł na K ;):)
Nie przesadzajmy , ale będzie się diało , na pewno coś tam dokupie ,nie za dużo bo kaski brak , wiszę na idygo i getnoble , wrazie czego getina puszczę pkc i dokupię Fluidka :)
Dnia 2014-08-31 o godz. 20:03 ~BRAK napisał(a): > Dnia 2014-08-31 o godz. 20:00 ~tom-sky napisał(a): > > Obstawiam Panie C , że pan tych akcji nie masz bo już dawno > wywaliłeś , > > a jutro będziesz się ślinił , żeby tanio dokupić , ale ja też > chcę > > dokupić akcyjek i to zrobię i nic się nie stanie jak troszkę > spadnie i > > tak uśredniam w górę :) , powodzonka w walce o akcje > otworzy się za tydzień > teraz żeby kupić trzeba wystawić po 10 zł na K ;):) > > pozdr. > > chochla > > howgh leki członek już brałeś ? jutro do szkoły tylko nie nawal w pampersa !!!
Na forum nie udzielam sie ale czytam i widzę te naganiania na wzrosty i na spadki , cel jest jeden , za przeproszeniem wydymać innych , ale każdy swój rozum ma .
Dnia 2014-08-31 o godz. 20:39 ~misio napisał(a): > jak myślicie? > leszcz podjarany mocno??? > zassa po 2 fluidka???? hmm jak by tutaj kołeczko zakręcić???? coraz trudniej leszczyna się ubiera, jesień idzie ,może kurteczki po 2 zł zakupią????
Dnia 2014-08-31 o godz. 20:53 ~tom-sky napisał(a): > stać mnie , nawet na chwilowy - tom sky dostaniesz ile zechcesz jak pelikan w zoo ,świeżej karmy pod dobre,super info leszcze jak ty ssają bez łykania wszystko i po każdej cenie:):):)
Dnia 2014-08-31 o godz. 21:28 ~JUTRO napisał(a): > Dnia 2014-08-31 o godz. 20:53 ~tom-sky napisał(a): > > stać mnie , nawet na chwilowy - > tom sky dostaniesz ile zechcesz > jak pelikan w zoo ,świeżej karmy > pod dobre,super info leszcze jak ty ssają bez łykania wszystko i po > każdej cenie:):):) haki powiesimy wyżej :):) łykać i ssać towar :):)
Dnia 2014-08-31 o godz. 21:39 ~tom-sky napisał(a): > Sorki chłopaki , ale nie rusza mnie to ,tak czy inaczej fluid w DB to moja > jedyna spółka na zielono , :)) j.w.
Dnia 2014-09-01 o godz. 13:41 ~sprzedawca napisał(a): > Dnia 2014-08-31 o godz. 21:39 ~tom-sky napisał(a): > > Sorki chłopaki , ale nie rusza mnie to ,tak czy inaczej fluid w DB to > moja > > jedyna spółka na zielono , :)) > j.w. kolejne super info a tutaj niccccccccccccccccccccccccccccccc
Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda wywalac > wraz z tymi co dzis brali > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy nowe > sie szyuja > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili pod > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed emisja J.W
Dnia 2014-09-03 o godz. 10:04 ~ANO_JEST_WIELU napisał(a): > Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda > wywalac > > wraz z tymi co dzis brali > > > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy > nowe > > sie szyuja > > > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili > pod > > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed > emisja > J.W J.W
Dnia 2014-09-03 o godz. 10:05 ~ANO_JEST_WIELU napisał(a): > Dnia 2014-09-03 o godz. 10:04 ~ANO_JEST_WIELU napisał(a): > > Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > > > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro > beda > > wywalac > > > wraz z tymi co dzis brali > > > > > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > > > > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma > czy > > nowe > > > sie szyuja > > > > > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne > nagonili > > pod > > > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed > > emisja > > J.W > J.W ubranych na podbitkach
Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda wywalac > wraz z tymi co dzis brali > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy nowe > sie szyuja > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili pod > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed emisja tak niewielu-ubrało tak wielu
Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda wywalac > wraz z tymi co dzis brali > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy nowe > sie szyuja > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili pod > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed emisja takich ,którzy uwierzyli
Dnia 2014-09-03 o godz. 10:07 ~wielu_jest_ano napisał(a): > Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda > wywalac > > wraz z tymi co dzis brali > > > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy > nowe > > sie szyuja > > > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili > pod > > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed > emisja > takich ,którzy uwierzyli a to pewnie,następne kółeczko tylko
Dnia 2014-09-03 o godz. 10:08 ~wielu_jest_ano napisał(a): > Dnia 2014-09-03 o godz. 10:07 ~wielu_jest_ano napisał(a): > > Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > > > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro > beda > > wywalac > > > wraz z tymi co dzis brali > > > > > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > > > > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma > czy > > nowe > > > sie szyuja > > > > > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne > nagonili > > pod > > > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed > > emisja > > takich ,którzy uwierzyli > a to pewnie,następne kółeczko tylko a może to wyszczał?????????????????/
Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda wywalac > wraz z tymi co dzis brali > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy nowe > sie szyuja > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili pod > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed emisja chyba wyszczał nadszedł
Dnia 2014-08-25 o godz. 20:49 ~werset napisał(a): > poubieranych miedzy 1, 90 2,30 zl ktorzy ze szczescia jutro beda wywalac > wraz z tymi co dzis brali > > trzeba nagonc leszcza na wydmuszke ktora w kasie ma az 250 zl :) > > a FRI ma 10 mln akcji po 1 zl do udostepnenia ??? czy juznie ma czy nowe > sie szyuja > > je bez bici mowie jutro wysprzedaja sie pousrednieniu bo mne nagonili pod > te bajeczki spolki przy 2 zl na nastepne sie nie dam nabrac przed emisja no