• następny przekret Autor: ~olo [31.61.140.*]
    przesiedli się z calatravy i tu teraz będą szukać okazji do inwestycji i biednych łosi co im na to dadzą pieniądze , rynek trochę pamieta oszustów
    nic z tego nie będzie

http://stooq.pl/q/h/?s=pcg

jak widzi się te nazwiska to tylko sprzedawać i jeszcze kilka których nie widać wprost
  • Re: następny przekret Autor: ~egon [185.24.27.*]
    przecie tu narkow juz dawno nie ma wiec w czym problem?jak juz to parowa moze sie pojawic
  • Re: następny przekret Autor: ~norris [31.182.91.*]
    Skad ten wzrost wprzychodow w 2013 r i dlaczego wzrost zysku nie jest proporcjonal.y ? moglby mi ktos mi to wytlumaczyc? Niby wszystko ok a spada
  • Re: następny przekret Autor: ~marta [94.254.195.*]
    nie no takiej ignorancji na watku nie bylo i ty zabierasz sie za inwestowanie nie czytajac kompletnie nic ? Dopoki tacy jaj ty beda kuowac akcje dopoty ten intetes bedzie sie krecil.brak slow co za the bile . to drugi wymiar ludzkiej glupoty.pierwszy to glosowanie ciagle na tych samych poslow do Sejmu od 25 lat i narzekanie na warunki pracy i placy.
  • Re: następny przekret Autor: ~jan [159.205.100.*]
    o tym,ze mamy CTC bis pisalem dobre pół roku temu.
    Niestety dolek jest jeszcze dlugo przed nami .
    Wyniki -publikacja bedzie kluczowa ,pewnie sie spadki poglebia ,ale to moze byc przyblizyc koniec w ciagu paru dni .obstawiam 50gr po wynikach.

• Re: następny przekret Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Jan jak jesteś takim nieomylnym wizjonerem to się przenieś do Monte Carlo tam większą karierę zrobisz, a my będziemy mieć w końcu spokój na forum PCG
  • Re: następny przekret Autor: ~jan [77.254.104.*]
    prawda boli co nie :)

nie mozesz uwierzyc w to co oczywiste .
  • Re: następny przekret Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Zobaczymy za rok gdzie będzie kurs PCG, mam dużo czasu
  • Re: następny przekret Autor: ~ipad [46.204.145.*]
    Dnia 2014-08-26 o godz. 11:03 ~MAPI napisał(a):
    > Zobaczymy za rok gdzie będzie kurs PCG, mam dużo czasu
[x]
PCGUARD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?