• !!!INFO!!! Autor: ~gul [83.13.238.*]
    http://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/1042787,grupa-emmerson-sa-planowane-rozszerzenie-zakresu-dzialalnosci-grupy-kapitalowej-emitenta
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~woa [80.252.13.*]
    Najwyraźniej mają nabywcę, który jak widać już po cichu podkupuje, hihihi
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~czeslaw [31.61.136.*]
    Zaczynasie robić ciekawie , pamiętam wątpliwości piszących tu na bankierze dotyczące ilości pracowników .teraz po fuzji z Emmerson reality będą mieć 350 pracowników . To juz chyba nie są machloje tylko wychadza na powazna spółkę .pozdr. Wierzących ze zacznie się powazna jazda na spółce kilkadziesiąt złotych przed nami.
    na tej spółce już gorzej niż kilka miesięcy temu być nie może. ja jestem ciekawy kto i po co tak ewidentnie skupuje po cichu?
    natomiast moim zdaniem jest szansa, ze to nie o zadna fuzje chodzi. liczę na totalną rewolucję (całkowita zmiana właściciela) i to by było dopiero coś
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~qotop [77.92.37.*]
    potraficie czytać ze zrozumieniem? Napisali, że chcą sprzedać cały posiadany pakiet akcji EMWH
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~inkognito [89.78.12.*]
    Woa ma rację. Jest szansa, że ktoś już czai się na spółkę, Fakt, że ktoś dobiera jest oczywisty
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~cd [89.78.12.*]
    a gdyby opchnęli to komuś z branży i całkowicie zmienili profil działalności jestem za jak najbardziej :))))))))))) Można powiedzieć "WRESZCIE!"
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~Karolina [37.59.65.*]
    Obyś miał rację :)
  • Re: !!!INFO!!! Autor: ~Karolina [37.59.65.*]
    Dokładnie! 350 pracowników to już coś!
[x]
PRIME 0,53% 0,95 2025-12-12 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.