Hehe bo muslin tak wlasnie zachwala spolki jak je kupi, ile to one nie dadza zarobic itp. A jak sprzeda to za chwile napisze ze za bardzo napompowane. Wczesniej zachwalal igorie a jak sprzedal to naklanial na eonet. Zchwile bedzie wszedzie pisal o ebc
Ładuje po 100k w spółe i czekam, zostało mi jeszcze eoneta troche, bo nie sprzedałem, o igorii nie pisze ze jest be, tylko że musi byc korekta i konsolidacja. Tak to juz z giełdą jest teraz ędzie ostro na ebc, bo moska nie majac kasy na pompowanie społek z wigu przerzucił sie na nc, tu go na to jeszcze stac. A kapitalizacja 4 mln to sami wiecie co oznacza, dla gościa co ma pare mln.. Eoneta pewnie jeszcze kupie ale poczekam na korekte.
Nikt nie sypie - wszystkie transakcje są ustawione z wora do wora, rano nie ma zleceń a potem nagle pojawia się na kupnie i leci sprzedaż w lewo, ktoś się bawi..
Znowu ten sam cyrk, ktoś robi sztucznie obrót, bo gdyby chciał zwalić kurs to by zrobił inaczej, a on wystawia na K po 4 i zaraz potem zrzuca kilka setek albo ze 2tys, później paroma zleceniami wyprowadza na wcześniejszy poziom. Pewnie animatorowi się nudzi w pracy.. Swoją drogą to ciekawe czy to jest legalne samemu od siebie kupować sam nie próbowałem nigdy..
" Eo Networks jest międzynarodową firmą informatyczną specjalizującą się w integracji systemów.
A oto kilka informacji, kluczowych z punktu widzenia inwestora.
Liczba akcji = 2,06 mln Kapitał własny (stan na 30.06.2014) = 8,5 mln zł Przychody ze sprzedaży I-II kw. 2014 = 19,2 mln zł Zysk netto I-II kw. 2014 = 1,69 mln zł Cena akcji = około 5 zł Kapitalizacja = około 10 mln zł c/z (przy założeniu że III-IVkw = I-II kw) = około 3 Wskaźnik płynności bieżącej = 1,37 (pokrycie długu aktywami, norma to od 1,2 do 2)