wartosc godziwa kiedys powiedzial prezes siwec jest duzo wyzej skoro kupowal akcje w ok 24 zlociszy:) brak emisji i polaczenia paradoksalnie powinien pomoc spolce w zdecydowanyc wzrostach...cos w trawie piszczy mozliwe ze tocza sie rozmowy ws pozyskania inwestora strategicznego a tutaj zm inwest sadze ze swoj pakiet moglby sprzedac w ok 45- 50 pln uwzgledniajac fakt po ile kupowali + premia rynkowa
Dnia 2014-09-10 o godz. 10:08 ~ted napisał(a): > Nieprędko się skończy , teraz lata 2009 i 2010 a później pewnie > kolejne lata. Wie ktoś może o jaką kwotę chodzi spór z US za rok 2008 > ? Kilkanaście milionów złotych Mam wrażenie, że ten ostatni zjazd może być z tym związany. Swoją drogą relacje inwestorskie - przekazywanie informacji w tej spółce kuleje. Niestety jestem póki co na stracie
KTOS KUPIL TE PAKIETY W OKOLICACH 24 JAKIS CZAS TEMU WIEC WYDAJE SIE ZE TA CENA POWINNA BYC JAKAS WYKLADNIĄ - TO I TAK 10 ZL PONIZEJ REKOMENDACJI BANKOW
Próba zebrania stop losów zdecydowanie nieudana dla zwalającego kurs-widzę ,że niektórym tu za drogo obejmować emisję po 25 PLN - "żydek " chciałby taniej -co szykuje grunt pod wezwanie poniżej 25 pln?- tego nikt rozsądny nie odda poniżej 40 pln. Co kombinujecie -zostaniecie z reką w nocniku, mówie wam- ZM.invest ? czy jakiś inny gracz.? Macie farta ,że nie byłem aktywny jak zwalaliście kurs .
NA 40PLN NIEREALNA NAJPIERW MOGŁOBY SIE ODBYC PRÓBNE NA POZIOMIE NP 24PLN.....ACZKOLWIEK SMIEM TWIERDZIC, ŻE MOGŁOBY SIE OKAZAĆ NIE UDANE BĄDZ O ZNIKOMYM ZAINTERESOWANIU TAK JAK TE Z POZIOMU 14