Nikt nie ma, nie wie co sie w społe dzieje zze tak nie jak? Popatrzcie w arkusze, zobaczycie jak niewiele trzeba zeby wywindowac spolke o 300-400%, tylko trzeba sie spieszyc poki kurs atrakcyjny.
ja widze zlecenie kupna jedno na 8 pozniej na 7,20 a potem 3,77.... jak myslisz jak ktos sprzeda to jaki bedzie kurs ? 50% w dół... za duze ryzyko, juz wole certusa na dnie, ktory wybija
Akcji malutko, wybicie mocne po długiej konsoli, tu masz fundasmenty i to nie byle jakie na certusie przewartosciowanie własciwa cena to max 3 zł. Tu c/z 4 i spółka zamierza poszerzac rynki o zagranice.
Popatrz tak pccintermodal zarobił raptem 0,5mln po latach strat kilkanascie milionów i ma wycene rynkowa, kapitalizacje 80 mln, tu firma zarobiła ponad 1,5mlm w kwartał kapitalizacje ma cos powyzej dychy i działa w niemczech i bedzie rozwijac sie na rynkach europejskich, zatrudnia prawie 150 osob, to nie jakas tam wydmuch, kto rozsadny sprzed po tej cenie jak moze poczekac na 5-6krotnie wyzsza cene.
Muslim nie podniecaj sie.Jak ma urosnac to i tak urosnie nie ma co naganiac.Im wiecej latasz jak idita po forach i naganiasz tym gorzej bo spekula jak bedzie chciala to wykreci kurs na 40 zl a tak jak zobacza ze sa ludziki to beda sypali nizej
jeszcze dzisiaj dolne , niktnie kupuje , sami od siebie kupuja, wzrsło na małych obrotach , teraz zawała na 4 zł bedzie, ukryciak nie do przejscia tam stoi 5k towaru zaraz beda skakc biedaki
Bez wyzwisk, popatrzcie uczciwie na spółke zysk za jeden kwartał, dokladnie drugi, zestawcie z firmami z gpw szczególnie ich kapitalizacjami, zobaczcie ile akcji jest w obrocie(pomoge wam 400k, jeszcze mniej niz na igorii, zestawcie to jeszcze z zawartością arkusza zlecen s) ile firma firma zatrudnia ludzi, co wazniejsze jak długo działa, na jakich rynkach np. niemiecki i ma plany zwiekszyc obszar działania, Zwróccie uwage że wyszła, ze strat osiąganych w zeszłym roku, jest po restrukturyzacji, co było powodem, iz cena akcji spadła z 25 zł itd. poszukajcie zobaczycie, iż po długim długim nic w spółce od 4 dni pojawił sie dopiero popyt.
No własnie bym kupił EBC, ale teraz nie mam chwilowo jak sprzedac eoneta, mam 4k akcji ;( Wiem, że mośka ma jakies plany wobec spółki, zreszta tam kapitalizacja malutka wiec napewnoi bedzie to grubo grane.