Jesli uda sie wreszcie dostac ten kredyt to poziomy tutaj beda zł...jesli jednak cos niewypali to i tak kurs pojdzie w gore wczesniej zeby Bolek mogl sie wysypac i jeszcze zarobic.....tak mysle ze do 60-70 gr.....nikt chyba nie mysli ze glowny udzialowiec bedzie sklonny stracic tyle kasy i sprzedaz pozniej ceny zakupu ;) wiec mysle ze jak bedzie roslo bez infa to znak ze robia pompke pod wysyp Bolka.....i tyle w temacie.:)
> Jesli uda sie wreszcie dostac ten kredyt to poziomy tutaj beda zł...jesli
oczekuje okolic 2zl zalezy ile od tego ile by dostali.
> jednak cos niewypali to i tak kurs pojdzie w gore wczesniej zeby Bolek mogl
ale najpierw psychologicznie wystrzepie wielu ponizej 20gr a potem to co piszesz ...czyli góra ..pod nowe info ktore pewnie niebawem sie stworzyloby. W imie powiedzenia "dobre info" dzwignią cen akcji :) hehe
było wątek nazwać "leszcze by chcieli", a przyjmujecie opcję że przez ten okres starania się o kredyt Bolek zarobił na podbitkach tyle, że oficjalne akcje które posiada jest gotów sprzedać ze stratą, przyjmujecie taką opcje?
główny akcjonariusz na pewno nie będzie robił podbitki żeby wyjść ze spółki, czytałem że to uczciwy człowiek - wielu ze względu na jego osobę kupiło perełkę i do dziś trzymają. trzymajcie się
Dnia 2014-08-21 o godz. 14:24 ~łajza_meneli napisał(a): > było wątek nazwać "leszcze by chcieli", a przyjmujecie > opcję że przez ten okres starania się o kredyt Bolek zarobił na > podbitkach tyle, że oficjalne akcje które posiada jest gotów sprzedać > ze stratą, przyjmujecie taką opcje?
Tak,tak. Kukolewski tak jak ty caly czas siedzi przy kompie i sprzedaje po kilka,kilkanascie tysiecy akcji aby z tego wyjsc. Walnij sie w dekiel.
Przy takich obrotach to predzej smierci by doczekal niz wszystko sprzedal. Jesli spolka naprawde chciala robic ludzi w ch... to bysmy mieli produkcje akcji kolejnymi emisjami, ze liter w alfabecie by zabraklo. Tu sprawa jest jasna i wiadomo o co rzecz sie toczy. Jak ja bym byl takim znawca gieldy jak ty lajzo ze swoim mozgiem niczym arbuz to nie sleczylbym na NC od rana do wieczora w dodatku na tak marnej spolce wedlug ciebie.
Tak grał nie tylko bolek. tutaj wielu z nas ma średnia która pozwala na to ze kurs jest gdzie jest... dlatego tak wielu z nas jeszcze tu siedzi bo możemy sobie na to pozwolić. Problem będzie jak kilku sypie pakietami ja na razie czekam bo mogę sobie na to pozwolić hehe tak jak bolek
Jasne - zrobią pompkę na 0,6 zł, a wtedy Ty wraz z Bolkiem wysypiesz naiwnym akcje .... jesteś "gienialny", tylko pomyśl, że takich "geniuszów" jak Ty, to na tym forum siedzi całe poletko ..... pobożne życzenia .....
Dnia 2014-08-21 o godz. 14:33 ~demot napisał(a): > Jasne - zrobią pompkę na 0,6 zł, a wtedy Ty wraz z Bolkiem wysypiesz > naiwnym akcje .... jesteś "gienialny", tylko pomyśl, > że takich "geniuszów" jak Ty, to na tym forum siedzi > całe poletko ..... pobożne życzenia .....
myslisz ze Bolek bedzie sprzedawal ponizej ceny zakupu? gdzie ty zyjesz...to NC....i pozatym Bolek napewno nie bawi sie w DT tutaj ...za powazny czlowiek....ale za to widze na forum pelno fachowcow ktorzy uwazaja sie za guru gieldy a pisza posty i interesuja sie taka spolka jak Depend haahaha:) ech kabaret tutaj jest niezly
Z nudów wypisuje się różne rzeczy. O hipotetycznych pompkach można przeczytać wpisy na wielu spółkach, tylko rzadko kiedy zdarzają się, jak są oczekiwane. A taka pompka tez kosztuje, bo chętnych do sprzedaży jest wielu. Bez infa i to konkretnego, kurs nie pójdzie już znacząco do góry, jak pokazała niedaleka przeszłość. (A czy kurs spółki mającej dostać olbrzymi kredyt zachowuje się tak, jak kurs Depa?) I jeszcze dodam, że skoro Kukolewski jest uczciwym gościem, to pompki nie będzie robił, bo to jest nieuczciwe:).
mogę tylko beknąć na potwierdzenie, myślę że Bolek w swojej głowie zasłonił kotarą okno przez które widać depend, tak dla zdrowia psychicznego ale ile wytrzyma, a banda prezia się rozrasta pozostawiona bez pana
Bank of America ma zapłacić 17 000 000 000 (miliardów) USD kary na rzecz oszukanych swoimi działaniami klientów. 9 mld w gotówce i 8 mld w formie programów pomocowych. Kara została nałożona za sprzedawanie przed 2008 r. bezwartościowych papierów wartościowych, zabezpieczonych kredytami hipotecznymi wysokiego ryzyka przy jednoczesnym zapewnianiu klientów o pewności tych instrumentów. Taka to uczciwa instytucja finansowa ten BoA.