no dobra, czy to już koniec i teraz czeka nas tylko spadek, czy coś tu się jeszcze wydarzy? NA poziomach > 18 przeszło całkiem sporo akcji ( jak na ten papier), ale nie wiem czy można tu jeszcze liczyć na coś? Będzie poprawa wyników za IIIQ?
Jak to łatwo lawine wywołać, wystarczyło parędziesiąt akcji i zaraz się PKC znalazły, bez tego dalej nikt by nie chciał sprzedawać < 18, a teraz proszę w kolejce się ustawiają, efekt stadny, a niby ludzie są wyżej od zwierząt w zachowaniu :)
No ładnie 20% poszło w kilka dni, z takim impetem to to się za szybko nie zatrzyma, podejrzewam, że szczyty jeszcze długo nie zostaną poprawione... o ile w ogóle, koniec.
No nie powiem nieźle mi to portfel nadszarpnęło, było sprzedawać jak latało po 18-19 teraz se można tylko pogdybać co będzie, w sumie Ci co brali na tamtych poziomach mają gorzej, no chyba że już wywalili a teraz wywalają następni z poziomów niżej i tak aż w końcu mocne ręce to odbiorą, tylko na jakich poziomach...jak na mój gust trochę za szybka i za mocna ta korekta