• Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~nico [46.181.135.*]
    I przekładają na 1 gr :)
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~3mln [89.74.32.*]
    Dnia 2014-08-18 o godz. 20:59 ~dpsa napisał(a):
    > Dla mnie wystarczy tyle co mam.dołóżcie trochę wiecej to zobaczycie jak
    > znika.jeszcze nie czas na 2gr

Jest więcej i jakoś nie znika, masz ~3mln
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~okradziony3 [31.60.116.*]
    HHAAHHAHHAHAAaa

na tym śmieciu wszyscy tak wyjdą ...... żeby tylko nie gorzej !!!!!!!!
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~jaro [79.191.175.*]
    3 mln.to tylko 30 tyś pln panie inwestor nie wiem jaką gotówką pan obracasz.
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~okradziony3 [31.60.116.*]
    teraz to nawet 3.000 a nawet 300 zł bym tu nie wsadził ..... stracona kasa !!!
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~jodaw [178.37.212.*]
    kurs wygląda dramatycznie..... ale fakty są takie, że w ostatnim raporcie kwartalnym pokazali zysk, pracują nad grą współpracując z graczami, co z pewnością wpłynie na zdecydowanie większe spełnienie oczekiwań graczy, opinie o grze nawet w tym stanie są pozytywne, więc jak skończą może to być bardzo przyzwoity produkt i jeżeli wtedy zadbają o promocję to sprzedaż może być przyzwoita, drugi epizod też w realizacji równolegle do pierwszego, to spowoduje, że koszty realizacji kolejnej gry będą znacznie niższe, bo ponoszone są już teraz..... nie jest tak dramatycznie, jak by wielu tu chciało...... zaraz oczywiście okaże się, że jestem słupem, który od Majki bierze kasę za wypisywanie takich bzdur, no cóż, niech tak myślą........
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~okradziony4 [5.185.51.*]
    Dnia 2014-08-20 o godz. 11:58 ~jodaw napisał(a):
    (...) drugi epizod też
    > w realizacji równolegle do pierwszego, to spowoduje, że koszty realizacji
    > kolejnej gry będą znacznie niższe, bo ponoszone są już teraz.....

żadnego 2 , czy 3 epizodu , czy tym bardziej kolejnej gry tu juz nie będzie .....

GAME OVER
    2 dziurki w nosie i skończyło się
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~xbox [77.234.45.*]
    Rok w rok te same osoby tutaj piszą że jest dobrze, ok, jodaw ty tu piszesz od kilku lat że jest dobrze a kurs spada czy ty tego nie widzisz, teraz już nawet niema komu sprzedać.

Jakie zyski te drobne nazywasz zyskami z resztki sprzedaży AI, z tego nie da się finansować dalszej produkcji, nawet takie info był ze strony prezesa.
    Reconquest miał być w maju w wersji detalicznej a co jest - fragment rozgrywki, gdzie tam całość.

Powiesz mi co się stało z reconquestem, miał być w CZERWCU, dlaczego temat został zignorowany, nie należy się jakieś info akcjonariuszom, co stało się z pieniędzmi z emisji na xboxa?
    Nowa gra przykryła temat xboxa i tak jest za każdym razem pojawia się nowość i ludzie zapominają o tym co miało być a niema, dlatego to coś funkcjonuje nadal.
    CO z błednymi raportami i stanem posiadania, gdzie brakujące 10mln frenkiela, dlaczego w ostatnim raporcie stan majki to 34mln akcji przecież powinno być mniej o 4,8mln.
    Ta spółka już nie raczy poprawić raportów, no bo po co jak nikogo to nie obchodzi a i tak już niema nikomu sprzedać papieru.
    Tak dział szanująca się firma, nie wydaje mi się.

podobnie jak AFI miało nie być
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    ten caly jodaw zawsze cos znajdzie ze jest na plus i wogóle ;p Drugi episode jest robiony równolegle z pierwszym ? serio ? ten 5 osobowy team pierwszego jeszcze nie ogarnoł. o czym ty majaczysz ;)

it's all over panie jodaw.
    brakowało mi tutaj Twojego głosu.... i już jest........ to dobrze, że zawsze jesteś, bo przecież masz dokładną wiedzę o tym co się dzieje w spółce
  • Re: gdzie jest xbox??? Autor: ~xbox [77.234.45.*]
    Dnia 2014-08-20 o godz. 13:51 ~jodaw napisał(a):
    > podobnie jak AFI miało nie być

No i zrobili go i co to zmieniło, kurs zleciał na samo dno a gra nie wiele zarobiła.Przy AFI informowali, nagłaśniali a o xboxie masz milczenie i zero infa, miał być w czerwcu dlaczego olali akcjonariuszy i nic im w tej sprawie nie podali.

Człowieku cieszysz się że wydali AFI a kurs zleciał do zera, jak można ciągle pisać że jest dobrze od kilku lat czy ty nie widzisz notowań?

Od premiery AFI minęło 2,5 roku i ty ciągle tu piszesz że jest ok, super i wspaniale a kurs ciągle spada a teraz nie da się tego sprzedać

Od 3 lat kurs pikuje w dół a ty w tym okresie ciągle piszesz i ich poklepujesz, że 10 czy 8 czy 5 gr to cena dobra do zakupu, teraz na onecie piszesz że 1gr to dobra cena do zakupu.

To twoje słowa z onetu:
    "Jest patch, są zyski i niewielkie koszty. Później premiera pełnej gry, ios, android, xbox i może w końcu ruszą temat komiksów. Prezes ma plan i realizuje go z żelazną konsekwencją. Sam jestem znaczącym przedsiębiorcą i potrafię dostrzec menadżerskie talenty i wybitne okazje. Perspektywy są wyśmienite, a cena akcji wyborna"

W jakim celu od 3 lat namawiasz na zakup akcji spółki która nie daje wymiernych wyników a akcje leciały ciągle w dół? Obecnie nie da się po 1gr tego już sprzedać a ty piszesz że cena akcji jest wyborna.
  • Re: gdzie jest xbox??? Autor: ~jodaw [178.37.212.*]
    forum jest od tego aby wyrażać swoje opinie, co czynię,,,,,,,,,, nie zauważyłem abym kogoś namawiał na kupno, a jak jest inaczej proszę o cytat.......... wierzę, że firma powstanie jak Feniks z popiołów, bo jestem łatwowiernym i naiwnym gościem
  • Re: gdzie jest xbox??? Autor: ~jodaw [178.37.212.*]
    a z tym onetem....hmmmmm, kurcze może w nocy coś pisałem, ostatnio lunatykuje po rozgrywce w Reconquesta
  • Re: gdzie jest xbox??? Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    tak lunatykujesz , to pewne, panie prezesie ;))))
    Dnia 2014-08-20 o godz. 15:25 ~jodaw napisał(a):
    > a z tym onetem....hmmmmm, kurcze może w nocy coś pisałem, ostatnio
    > lunatykuje po rozgrywce w Reconquesta

To ty inwestujesz czy grasz bo jak grasz to rozumiem dlaczego zachwalasz ale jak inwestujesz to już nikt nie rozumie :)

~jodaw : Jest patch, są zyski i niewielkie koszty. Później premiera pełnej gry, ios, android, xbox i może w końcu ruszą temat komiksów. Prezes ma plan i realizuje go z żelazną konsekwencją. Sam jestem znaczącym przedsiębiorcą i potrafię dostrzec menadżerskie talenty i wybitne okazje. Perspektywy są wyśmienite, a cena akcji wyborna. zwiń
    16 sie 19:20
  • Re: gdzie jest xbox??? Autor: ~inwestorek [89.126.121.*]
    majak gdzie xbox?bedzie czy nie? jakie plany?a moze ich brak?
    Dnia 2014-08-20 o godz. 19:22 ~inwestorek napisał(a):
    > majak gdzie xbox?bedzie czy nie? jakie plany?a moze ich brak?

Dobre pytania, jak bym jeszcze spytał jak xboxa nie będzie to co z pieniędzmi z emisji na ten cel? Jeśli będzie to dlaczego infa w tej sprawie niema bo miał być w czerwcu a mamy sierpień i brak informacji a skoro się na to pieniądze wzięło od akcjonariuszy to należy ich poinformować co w tej sprawie.
    Będzie info co z xboxem w raporcie bieżącym czy nie będzie?
  • Re: gdzie jest xbox??? Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    no wkręcili ci wałek ze na xboxa emisja i ze bedzie z tego hajs. A kasa poszła na bierzącą działalność bo brakowało. Już sie go pewnie nie oplaca robić wiec jak widać nic nie ma.
  • Re: joda dlaczego namawiasz na kupno trefnych akcji od lat? Autor: ~xbox [77.234.43.*]
    jodaw w jakim celu od kilku lat próbujesz wmawiać ludziom żeby kupowali te akcje, zachwalałeś przy kilkunastu groszach że warto bo AI się rozwija i będą z tego zyski, okazało się że zyski były mizerne, potem koło 8gr też pisałeś teksty w stylu że cena jest okazyjna, wyborna itd, przy 5gr że to już okazja a teraz jak niema komu sprzedać akcji dalej próbujesz oszukiwać ludzi.
    Nikt normalny przez 3lata nie będzie pisał że jest dobrze, super, okazja do zakupów jak kurs spada z30 gr do zera.

Teraz jak w raporcie mamy mizerny zysk perfidnie namawiasz tu i na innych forach żeby ludzie kupowali te akcje.
    Po co namawiasz do kupna akcje przy różnych cenach czy naście czy 8 czy 5 gr, czy teraz jak niema komu tego sprzedać?

jodaw:
    "
    ~jodaw : Jest patch, są zyski i niewielkie koszty. Później premiera pełnej gry, ios, android, xbox i może w końcu ruszą temat komiksów. Prezes ma plan i realizuje go z żelazną konsekwencją. Sam jestem znaczącym przedsiębiorcą i potrafię dostrzec menadżerskie talenty i wybitne okazje. Perspektywy są wyśmienite, a cena akcji wyborna. zwiń
    16 sie 19:20

~jodaw : Nico to kura generująca regularne zyski, w raporcie kwartalnym zwowu go wykazali!!! Sam jestem przedsiębiorcą, więc wiem jak czytać raporty i rekomenduję wam znaczące zakupy NG!!!
    "

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.37.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: joda dlaczego namawiasz na kupno trefnych akcji od lat? Autor: ~okradziony4 [31.61.131.*]
    nie ma się czemu dziwić .... to tylko dzięki tego typu naganiaczom jeszcze coś tu się dzieje ...

jest tu na forum kilku takich "expertów" jak ten 'jodaw' patrz też na np. 'gwoździumajster' , 'AXA', RAXA" itp. co by się tu nie działo , a od kilku lat 3 - 4 tylko w dół , a oni ciągle 'zachęcają' do kupna bo tylko patrzeć .... odpał .....
  • Re: joda dlaczego namawiasz na kupno trefnych akcji od lat? Autor: ~fan_neg [31.175.27.*]
    Dnia 2014-08-21 o godz. 12:01 ~xbox napisał(a):
    > jodaw w jakim celu od kilku lat próbujesz wmawiać ludziom żeby kupowali
    > te akcje, zachwalałeś przy kilkunastu groszach że warto bo AI się
    > rozwija i będą z tego zyski, okazało się że zyski były mizerne,

> Teraz jak w raporcie mamy mizerny zysk perfidnie namawiasz tu i na innych
    > forach żeby ludzie kupowali te akcje.

> jodaw:
    > "
    > ~jodaw : Jest patch, są zyski i niewielkie koszty. Później premiera
    > pełnej gry, ios, android, xbox i może w końcu ruszą temat komiksów.
    > Prezes ma plan i realizuje go z żelazną konsekwencją. Sam jestem
    > znaczącym przedsiębiorcą i potrafię dostrzec menadżerskie talenty i
    > wybitne okazje. Perspektywy są wyśmienite, a cena akcji wyborna. zwiń
    > 16 sie 19:20
    >
    > ~jodaw : Nico to kura generująca regularne zyski, w raporcie kwartalnym
    > zwowu go wykazali!!! Sam jestem przedsiębiorcą, więc wiem jak czytać
    > raporty i rekomenduję wam znaczące zakupy NG!!!
    > "

Ludzie o jakich zyskach wy mówicie? Zyski są wykazywane wyłącznie na papierze dzięki zmianie stanu zapasów, które zazwyczaj wielokrotnie przekraczają przychody ze sprzedaży produktów.
  • Re: joda dlaczego namawiasz na kupno trefnych akcji od lat? Autor: ~okradziony4 [31.61.131.*]
    Dnia 2014-08-21 o godz. 17:57 ~fan_neg napisał(a):
    > Ludzie o jakich zyskach wy mówicie? Zyski są wykazywane wyłącznie na
    > papierze dzięki zmianie stanu zapasów, które zazwyczaj wielokrotnie
    > przekraczają przychody ze sprzedaży produktów.

oczywiście , że tak jest j.w. papierowe zyski , i obiecanki cacanki, wciskanie już nie kilogramów, ale ton kitu, kolejne "nowe gry" itp. to już się przejadło dotychczasowym dawcom kapitału .... czas chyba zwinąć ten kramik szumnie nazywany spółką giełdową
  • Re: joda dlaczego namawiasz na kupno trefnych akcji od lat? Autor: ~JODAW [178.235.48.*]
    no to chłopaki zwijać swoje kramiki i czas przestać tu smęcić i troszczyć się o nieswoje pieniądze.....baj baj
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~Lancet [83.10.139.*]
    wwow
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~jodaw [178.235.48.*]
    to jest szybka reakcja....... reakcja wysokich częstotliwości
    karma cie dojedzie, słupie !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    nie jadam karmy......... tylko ludzkie.... programisto
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~frontline [95.49.20.*]
    Joda przestań się kompromitować, wszystko co pisałeś okazało się warte tyle co akcje NGS. Opinie takiego eksperta są warte tyle co żula z bramy. Pomyśl o tych, co za twoją sprawą zakupili te akcje.
    następny Chrystus........... człowieku Ci kupili te akcje, kupili je za swoją sprawą, za swoje pieniądze, sami podjęli decyzje i na swoją odpowiedzialność, podobnie zresztą jak ja..... chyba nie wierzysz, że ja tu piszę w czyimś interesie, jak to przedstawia tu jakiś skrzywdzony dzieciak........... przestańcie już skamleć
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~frontline [95.49.20.*]
    No ale w tym co piszesz to szukać jakiegoś sensu, czy to tylko stek bzdur i fantazji klawiaturowych? Jeżeli sens jest (miał być), to może przyznaj tutaj, że się myliłeś i to grubo.
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~xbox [77.234.43.*]
    A po znów rekomendujesz zakup tych akcji??? Naprawdę cena akcji jest wyborna?
    Tak się składa że kiedyś byłem akcjonariuszem i pamiętam co tu wypisywałeś niejednokrotnie.
    Spółka nie realizuje tego co zaplanowała w harmonogramie, publikuje niezgodne raporty (błędny stan akcji prezesa, niewyjaśnione zniknięcie 10mln Frenkiela), milczenie w sprawie xboxa, gdzie pieniądze z emisji na xboxa pobrane 2 lata wcześniej,można tak wymieniać i wymieniać.
    Pamiętasz emisja z PP miała być a mały dyskontem dla akcjonariuszy no i jest z dużym dyskontem :)
    Dlaczego nie uczestniczą już w E3, gamescom, jakoś ich tam nie widziałem.
    oczywiście, że się nie spełniły moje oczekiwania w takim zakresie jak chciałem...... ale to już było......... prowadzone są nowe prace i czekam na ich efekty....... i też mogę się nie doczekać, ale nadal jestem tym zainteresowany....... to tylko inwestowanie kasy
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~xbox [77.234.43.*]
    No to czekaj ile chcesz ale przestań rekomendować zakup
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~kerk [95.49.58.*]
    Robin Hood ma rację
    tak, to tylko dokarmianie tego pana z zarządu ;) a nie inwestowanie ;) Pare miesięcy i dopiero bedzie cieżko jak resztki kasy się wypalą. Czekam z niecierpliwością jaką bajke wtedy wymyślą żeby opylić jeszcze troche papieru.

btw. nie jestem programistą słupie ;)

jestem wzruszony.......
    i sprzedam Wam kolejną moją prognozę:
    - gra w pełnej wersji gotowa do końca listopada i wtedy działania promocyjne
    - gra będzie całkiem dobrze oceniana i sprzedaż będzie zadowalająca
    - dzięki temu będzie się też sprzedawał AFI
    - Xbox pojawi się w wersji cyfrowej

a prosze bardzo, sprzedaważ mozesz, ale już nikt nie kupuje ;))))))))))))))

hehehe.
  • a gdzie wersja na IPADA ? Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    no wlasnie, bo screeny na fb kiedys były że niby się robi, i co z tym ?
  • Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~xbox [77.234.45.*]
    Dnia 2014-08-22 o godz. 13:13 ~jodaw napis
    > - gra będzie całkiem dobrze oceniana i sprzedaż będzie zadowalająca

Co to znaczy zadowalająca, ile muszą sprzedać żeby być do przodu? pusta prognoza nic nie znacząca. Sprzedaż AI nie przełożyła się na kurs który ciągle spadał.

> - Xbox pojawi się w wersji cyfrowej - skąd takie informacje, niema żadnej takiej informacji, ostatnie info to czerwcie i od tego czasu firma nie raczy poinformować akcjonariuszy w żadnym raporcie bieżącym ani też nie mamy wzmianki w raportach kwartalnych o xboxie.

• Re: Milionerzy z 2 gr chcą wyjść na 0 Autor: ~kicia [46.205.202.*]
    ale sie nazbierało słupów jeden przez drugiego sie przegania w postach :) :) co za ludzie hahaha w kabarecie powinniście występować xxx i reszta :):):)
    już nie kłam , to ty tu jodaw naganiasz pod różnymi nickami zeby upchać więcej papiera i mieć na chlebuś.
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.