• Dostali po 10 gr to czysty zysk Ostrzegałem przy 60 gr do 1gr dodruk i Autor: ~Gallendor [78.9.142.*]
    Scalenie
  • mógłbyś jaśniej Autor: ~komik [89.231.107.*]
    pierwsze słyszę o akcjach po 10 gr
  • Re: Dostali po 10 gr to czysty zysk Ostrzegałem przy 60 gr do 1gr Autor: ~artikobra2 [93.105.31.*]
    ostatnio czytałem forum parkietu i przewinęła mi się twoja ksywka(gallendor), wiem że miałeś zakup bardzo wysoko i później uśredniałeś,(nie pamiętam czy sprzedałeś) posiadasz jeszcze akcje czy tylko nas przestrzegasz przed tym co ciebie spotkało ??
  • Re: ... Autor: ~olo [46.76.100.*]
    Dnia 2014-08-19 o godz. 12:39 ~Gallendor napisał(a):
    > Scalenie
    Indor nagania ;) to jego metoda na zarobek
    po mojemu Pionier redukuje ilość swoich akcji..
  • Re: ... Autor: ~artikobra2 [93.105.31.*]
    od ostatniego raportu pionier zwiększył ilość akcji prawie 30k
  • Re: ... Autor: ~yxy [31.182.175.*]
    Chyba jesteście niedoinformowani, Pioneer to taka "spółka cypryjska" założona przez Włodarczyka, prezesa Vedii, tak więc każde zbycie/nabycie musi być informowane w raporcie.

Sprzedają rozczarowani drobni, dopóki nie pojawią się komunikaty ze spółki tak może to wyglądać, chociaż tutaj też może być różnie bywało, rosło nawet bez żadnych wiadomości ze spółki.
  • Re: ... Autor: ~artikobra2 [93.105.31.*]
    znalazłem, raport 13/2014
    zarząd Vedia S.A. informuje o otrzymaniu zawiadomienia w trybie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi oraz rozporządzenia Ministra Finansów w sprawie przekazywania i udostępniania informacji o niektórych transakcjach instrumentami finansowymi oraz zasad sporządzenia i prowadzenia listy osób posiadających dostęp do określonych informacji poufnych, od Członka Zarządu Spółki, że podmiot zależny od Członka Zarządu dokonał zakupu 22.525 akcji spółki ....

i właśnie te akcje poszły na cypr UNIVERSAL PIONEER
    INVESTMENTS
    LIMITED*
  • Re: ... Autor: ~fortuna [195.93.222.*]
    Jestem pod wrażeniem jaką to stanowi ogromną wartość.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.