• idą wzrosty Autor: ~passenger [79.186.252.*]
    I3D wraca do gry i to w jakim stylu !!! Po tak koszmarnym raporcie , gdzie wszyscy spodziewali się tąpnięcia mamy + 9% !! Ciekawe co będzie jutro , jedno jest pewne dobrze , że mam w swoim portfelu akcje I3D
  • Re: idą wzrosty Autor: ~Znafca [83.31.214.*]
    Jedna jaskółki wiosny nie czyni acz faktycznie sesja bardzo ciekawa.

Widać, ze jest sporo osob wierzących w spółkę i takich co dokładnie przeczytali raport - nie tylko tępo na pozycje zysk netto zerkneli.

Brakuje teraz poważniejszego kopa, pewnie byłaby to umowa z Arabami. Mnie sie wydaje, ze niedługo zostanie podpisana a wtedy bedzie mocny ruch. A czemu sie tak wlecze - mamy podpowiedź w raporcie. Arabowie zaczęli w lipcu ramadan i pewnie w ogóle nie posuwała sie praca. I3d nie zdążyła tematu domknac przed ramadenem wiec dopiero teraz moze wrócić i to domknac. Plus jaka moze być ich pozycja negocjacyjna - pewnie nie za mocna i musza grzecznie poczekać, jak kilku szejków po kolei da błogosławieństwo.
  • Re: idą wzrosty Autor: ~Abc [83.31.214.*]
    Jedna jaskółki wiosny nie czyni acz faktycznie sesja bardzo ciekawa.

Widać, ze jest sporo osob wierzących w spółkę i takich co dokładnie przeczytali raport - nie tylko tępo na pozycje zysk netto zerkneli.

Brakuje teraz poważniejszego kopa, pewnie byłaby to umowa z Arabami. Mnie sie wydaje, ze niedługo zostanie podpisana a wtedy bedzie mocny ruch. A czemu sie tak wlecze - mamy podpowiedź w raporcie. Arabowie zaczęli w lipcu ramadan i pewnie w ogóle nie posuwała sie praca. I3d nie zdążyła tematu domknac przed ramadenem wiec dopiero teraz moze wrócić i to domknac. Plus jaka moze być ich pozycja negocjacyjna - pewnie nie za mocna i musza grzecznie poczekać, jak kilku szejków po kolei da błogosławieństwo.
  • Re: idą wzrosty Autor: ~passenger [79.186.252.*]
    Hmmm................ciekawe a więc który to Znafca a który to Abc ?? A może to jedna i ta sama osoba ( IP to samo ) tylko nicki różne :) Tylko po co ta maskarada ?
  • Re: idą wzrosty Autor: ~Znafca [83.31.214.*]
    Jedna i ta sama osoba. Nie mogłem wysłać posta, jakis błąd wyskakiwał, wiec zmieniłem nicka na pierwszy lepszy i zadziałało.

Ale okazało sie , ze 2 posty poszły. Także to zwykły problem techniczny... Żadna maskarada
    Dziękuję za rzeczowe wytłumaczenie zaistniałej sytuacji , trolli mamy tutaj aż nadto .
  • Re: idą wzrosty Autor: ~Piotr [95.49.241.*]
    wg mnie jeszcze nie dzis czy jutro. nie ma czegos co by ten ruch wywolalo. ale w raporcie kwartalnym jest kilka ciekawych rzeczy, ktore jesli sie udadza to spolka wskoczy na zupelnie inny poziom. mnie sie wydaje, ze caly ten obszar wspolpracy z uniwerkiem i polibuda to dzialka o duzym potencjale. wyglada na to, ze wieliczka odbila im sie czkawka, ale pokazala potencjalnym zamawiajacym jedno - i3d moze robic projekty za kilak milionow, nie tylko za kilkaset tysiecy jako maly wykonawca/podwykonawca

przepraszam, ze pisze tak ogolnikowo, ale moim celem nie jest przekonywac innych do zakupow czy tez "trollowac na wzrosty". to raczej sugestia dla nowych lub niezdecydowanych by poza suchymi cyferkami zaczeli czytac co moze byc dalej, nad czym pracuja itd itp. i jesli nadal wychodzi, ze warto sprzedac - to warto sprzedac i juz. no i na pewno nie dajcie sie poniesc emocjom typu "poleje sie krew lub innych takich wpisow". najczesciej wpisuja je osoby, ktore chca tanio same kupic i pozniej sie smieja majac nastawiony koszyczek
  • Re: idą wzrosty Autor: ~pareto [37.152.18.*]

@Piotr

dokładnie,bardzo rzeczowy wpis,taki poziom jak Ty wszyscy powinni trzymać:)
    Popieram Piotra a tymczasem czekam na wzrosty , jak już pisałem spółka w mocnych rękach co pokazała ostatnia sesja .
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.