Tak w długim weekendzie się napracowałeś i zero efektu!! Słaby z Ciebie zawodnik. Jestem zawiedziony, przecież według Twojej teorii spółka nie jest warta nawet 10 gr.....
bufet zajęty pompowaniem i ubieraniem w IF, ale rękę na pulsie ( na forum ) trzyma, ...po 6 min miałeś już odpowiedź,na nic niewartym i niechcianym śmieciuchu, na którym bufet się tylko nudzi ...hehehe
Dnia 2014-08-18 o godz. 13:09 ~buffet napisał(a): > w weekend sie nudzilem ...a teraz dzialam na gpw wiec nie mam za duzo czasu > na powsiecanie go smieciowi > > niedlugo 0,3x gr > > pozdro Zabawny jesteś.Inaczej mówiąc gdzie się nie wychylisz to polewka z ciebie.
W przeciwieństwie do Twojego kolegi buffata to nie naganiam szanowny kogucie przez 24 godziny na dobę. Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. 100% w tydzień można było zarobić. Gdzie byłaś płaczku?? Teraz czas zbierania i ludzie Patro o tym wiedzą. I Ty również wiesz o tym bo inaczej Ciebie by tutaj nie było, prawda??
pisałem, że dopóki nie przejdzie 0,55-0,56 na zamknięciu to nie ma co się pchac bo znowu spadnie...no i tak też się dzieje...a Ty pisałeś, że kupujesz i czekasz na kilka złotych...więc kto jest kłamcą?? ;)
Jasne chyba jest, że TY jesteś KŁAMCĄ i do tego manipulujesz informacjami!! Na niewygodne pytanie nie odpowiadasz. Jasne w jakim celu działasz. NAGANIASZ na spadki. Proszę bardzo mi to pasuje. Gościu pisałem, że docelowo będzie na złotówkach. Czytaj chociaż ze zrozumieniem. Czy to za trudne dla Ciebie? Ogarnij się!