Powoli ,stopniowo ,bez eufori i wariackich manipulacji. Jak np. Na Certusie. Dziś jak sie zamknie + 15-17% to i tak dużo. Ma pole do popisu. Ja wychodzę przy 55-60
Albo jak się to tu na forum bankiera określa podbitka żeby pozbyć się papieru. Czyli szybki jednodniowy wzrost. Następnie pikowanie w dół. Osobiście wolę wierzyć, że przed nami już tylko lepsze czasy.
he he,nie ma.Wcześniej pisałem,musi być silny dodatni wolumen na kupnie.To ze,na wysokich poziomach ustawiona jest sprzedaż do kupna,to jest tylko lep na muchy,pułapka.Nie ma powodu,zeby to rosło.
maniu - pisałem ci jełopie- wyrzuć przy odbiciu lipa jest i tyle - nie spodziewaj się inf bo ich nie będzie NEPTIS nie ma perspektyw i tyle popatrz c/wk i kapitalizacvja jaka jest jak chcesz to żyj dalej marzeniami i niech ci mruczek mruczy ale wspomnisz moje słowa - niedługo padnie opór na 20 zł - co będzie potem - nie wiem - nie zaryzykuję określenia poziomu dalszej korekty było brać alumetal - nie wystartował 200% jak neptis ale będzie się piął powoli w górę a ty - jak sobie chcesz to dalej zaklinaj rzeczywistość
to było cuda ,na 48 godzin ,teraz kiszonka ,ale mimo wszystko lepsze to od kiszonki z fluida. dO TEGO POZYTYWNE INFA Z RYNKU-NIE WIEM CZY NIE WEJDĘ DRUGI RAZ :):) na fluidzie widzę dalej ubiera spółdzielnia , ja pierd.............
Dnia 2014-09-22 o godz. 14:10 ~maniu napisał(a): > maniu - pisałem ci jełopie- wyrzuć przy odbiciu > lipa jest i tyle - nie spodziewaj się inf bo ich nie będzie > NEPTIS nie ma perspektyw i tyle > popatrz c/wk i kapitalizacvja jaka jest > jak chcesz to żyj dalej marzeniami i niech ci mruczek mruczy > ale wspomnisz moje słowa - niedługo padnie opór na 20 zł - co będzie > potem - nie wiem - nie zaryzykuję określenia poziomu dalszej korekty > było brać alumetal - nie wystartował 200% jak neptis ale będzie się > piął powoli w górę > a ty - jak sobie chcesz to dalej zaklinaj rzeczywistość
to było cuda ,na 48 godzin ,teraz kiszonka ,ale mimo wszystko lepsze to od kiszonki z fluida. dO TEGO POZYTYWNE INFA Z RYNKU-NIE WIEM CZY NIE WEJDĘ DRUGI RAZ :):) na fluidzie widzę dalej ubiera spółdzielnia , ja pierd.............
king to kiedyś sprayem na murach pisali troglodyto twój king poleciał z 75 na 23 i dalej poleci to jaki to king z tego neptisa he he he:) dalej zaklinaj rzeczywistość pozowdzenia:)
Dnia 2014-09-22 o godz. 14:57 ~spadaaaaaaaaaaaaa napisał(a): > twój king nie spadaaaaaaaaaaaaaaa????????? > spada > szykuj pampersa - spółdzielnia ci nasypie pełną pieluszkę na > neptisie:) possaj pałkę jokerowi,parówie
Dnia 2014-09-22 o godz. 15:03 ~pati napisał(a): > Dnia 2014-09-22 o godz. 14:57 ~spadaaaaaaaaaaaaa napisał(a): > > twój king nie spadaaaaaaaaaaaaaaa????????? > > spada > > szykuj pampersa - spółdzielnia ci nasypie pełną pieluszkę na > > neptisie:) > possaj pałkę jokerowi,parówie
po co - jak was zasypiemy i przebije 20 zł twoja perła to ty mi possiesz ze łzami w oczach bezcenne wszystko inne kupisz kartą......:) he he he!!!