Merytorycznie co zrobisz, potupiesz nóżkami jak wielu z tu piszących czy pobiegniesz do prokuratury. To ważne, by działać wspólnie w porozumieniu i z pomocą dobrych ludków wypada mieć jasny plan.
INFORMACJE 2014.08.18 SYNKRET (Uchwała Nr 943/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki SYNKRET S.A. W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ , czytaj więcej 2014.08.18 KCSP (Uchwała 942/2014) zawieszenie na rynku NewConnect obrotu akcjami spółki KCSP S.A. w związku z nieprzekazaniem raportu rocznego za rok 2013 i raportu kwartalnego za II kwartał roku 2014 , czytaj więcej 2014.08.18 GEOINVENT (Uchwała Nr 941/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki GEOINVENT S.A. , czytaj więcej 2014.08.18 GENESIS ENERGY (Uchwała Nr 940/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki GENESIS ENERGY S.A. , czytaj więcej 2014.08.18 EAST PICTURES (Uchwała Nr 939/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki EAST PICTURES S.A. , czytaj więcej 2014.08.18 DIGATE (Uchwała Nr 938/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki DIGATE S.A , czytaj więcej
admassive przez pół roku milczało , do tegi stopnia ze nie było kontaktu ze spółka i zero komunikatow a nagle pokazali rapoorty i ich odwieszaja. Wykluczenie nie ma nic wspolnego moim zdaniem z obligami itd bo sprawy sadowe i tak i tak beda sie toczyc . tylko pytanie czy drycewicz akcji nie sprzedał i aktualnie nawet nie ma kto i co przekazac nam ?
skąd wiesz . Ja już nie takie cuda widziałem na giełdzie. kiedyś miałem bge za 4 gr ! CZTERY GROSZE !!!!!! sprzedałem za 22 gr... a nawet nie bede pisał ile kurs wynosił w późniejszym czasie bo do teraz mnie gardło ściska a miałem sporo akcji...
Tutaj może być taki scenariusz ze drycewicz to rzeczywiście sz.ma.ta bez honoru i dostałę akcje sprzedał i spółke ma w doopie. A komunikaty dawał tylko po to by swoje akcje upłynnić. Druga wersja taka ze raport sie ukarze a drycewicz może jako ambitny człlowiek bedzie chcial w jakikowliek sposob budowac swoje cv.
Kolega informatyk zaporoponował fajne rożwiązanie : w przypadku braku raportów utworzymy strone internetoiwa : www.drycewicz.oszust.pl oraz www.digate.oszusci.pl i opiszemy krok po kroku schemat działania. TV GAZETA I wszelkie media jakie sa stona na facebooku ... jednym słowem nie damy spać spokojnie :)
> > Tutaj może być taki scenariusz ze drycewicz to rzeczywiście sz.ma.ta bez > honoru i dostałę akcje sprzedał i spółke ma w doopie. A komunikaty > dawał tylko po to by swoje akcje upłynnić. Druga wersja taka ze raport > sie ukarze a drycewicz może jako ambitny człlowiek bedzie chcial w > jakikowliek sposob budowac swoje cv. > > Kolega informatyk zaporoponował fajne rożwiązanie : w przypadku braku > raportów utworzymy strone internetoiwa : www.drycewicz.oszust.pl oraz
Ostro grasz jak nie blefujesz
zobacz ostatnie dni przed zawiechą jaki volumen ponad 4 mln akcji
tak jak by ktoś wiedział ?
pzd > www.digate.oszusci.pl i opiszemy krok po kroku schemat działania. TV > GAZETA I wszelkie media jakie sa stona na facebooku ... jednym słowem nie > damy spać spokojnie :)