• Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~rydz [37.249.41.*]
    jeśli tak się nie stanie to nie chciał bym być w skórze Drycewicza i innych!
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~dr_ycek [79.186.203.*]
    Merytorycznie co zrobisz, potupiesz nóżkami jak wielu z tu piszących czy pobiegniesz do prokuratury. To ważne, by działać wspólnie w porozumieniu i z pomocą dobrych ludków wypada mieć jasny plan.
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~tadek [79.191.185.*]
    otóż to ! Macie jakiś plan ?

nawet admassive które nie dawało znaku zycia przez pół roku dzisiaj pokazało raport roczny i kwartalny !
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~kolo [37.249.41.*]
    Mają czas do końca miesiąca!
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~kolo [37.249.41.*]
    No to jest komunikat GPW dający spółce Digate czas do listopada potem wypad z giełdy,zatem pewnie się o to starali by mieć więcej czasu oby!
  • Wszystkie dostali Autor: ~janek [83.29.53.*]
    INFORMACJE
    2014.08.18 SYNKRET (Uchwała Nr 943/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki SYNKRET S.A. W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ , czytaj więcej
    2014.08.18 KCSP (Uchwała 942/2014) zawieszenie na rynku NewConnect obrotu akcjami spółki KCSP S.A. w związku z nieprzekazaniem raportu rocznego za rok 2013 i raportu kwartalnego za II kwartał roku 2014 , czytaj więcej
    2014.08.18 GEOINVENT (Uchwała Nr 941/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki GEOINVENT S.A. , czytaj więcej
    2014.08.18 GENESIS ENERGY (Uchwała Nr 940/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki GENESIS ENERGY S.A. , czytaj więcej
    2014.08.18 EAST PICTURES (Uchwała Nr 939/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki EAST PICTURES S.A. , czytaj więcej
    2014.08.18 DIGATE (Uchwała Nr 938/2014) zawieszenie i wykluczenie z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki DIGATE S.A , czytaj więcej
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~icek [95.49.114.*]
    2 miesiace.... jak myślicie jakie scenariusz ? macie jakieś info ? ktoś coś wie ?
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~janek [83.29.53.*]
    Dnia 2014-08-18 o godz. 21:10 ~icek napisał(a):
    > 2 miesiace.... jak myślicie jakie scenariusz ?

Ktoś kiedyś pisał że GPW sama wygasi spólkę i ten scenariusz sie spełnia na razie i gdzie ktoś będzie się pytał o obli i akcje

Bardzo proste rozwiązanie - nie?
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~icek [95.49.114.*]
    admassive przez pół roku milczało , do tegi stopnia ze nie było kontaktu ze spółka i zero komunikatow a nagle pokazali rapoorty i ich odwieszaja. Wykluczenie nie ma nic wspolnego moim zdaniem z obligami itd bo sprawy sadowe i tak i tak beda sie toczyc . tylko pytanie czy drycewicz akcji nie sprzedał i aktualnie nawet nie ma kto i co przekazac nam ?
  • będę 1700 zł w plecy plus prowizja Autor: ~gruby [31.61.136.*]
    kupiłem 170 kilo po 1 gr i karwa będę 1700 zł w plecy plus prowizja chytrość mnie zgubiła

A akcje na pamiątke na święta lub na Mikołaja
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~fobo [95.49.92.*]
    skąd wiesz . Ja już nie takie cuda widziałem na giełdzie. kiedyś miałem bge za 4 gr ! CZTERY GROSZE !!!!!! sprzedałem za 22 gr... a nawet nie bede pisał ile kurs wynosił w późniejszym czasie bo do teraz mnie gardło ściska a miałem sporo akcji...

Tutaj może być taki scenariusz ze drycewicz to rzeczywiście sz.ma.ta bez honoru i dostałę akcje sprzedał i spółke ma w doopie. A komunikaty dawał tylko po to by swoje akcje upłynnić. Druga wersja taka ze raport sie ukarze a drycewicz może jako ambitny człlowiek bedzie chcial w jakikowliek sposob budowac swoje cv.

Kolega informatyk zaporoponował fajne rożwiązanie : w przypadku braku raportów utworzymy strone internetoiwa : www.drycewicz.oszust.pl oraz www.digate.oszusci.pl i opiszemy krok po kroku schemat działania. TV GAZETA I wszelkie media jakie sa stona na facebooku ... jednym słowem nie damy spać spokojnie :)
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~gruby [31.61.136.*]
    Dnia 2014-08-19 o godz. 14:15 ~fobo napisał(a):

>
    > Tutaj może być taki scenariusz ze drycewicz to rzeczywiście sz.ma.ta bez
    > honoru i dostałę akcje sprzedał i spółke ma w doopie. A komunikaty
    > dawał tylko po to by swoje akcje upłynnić. Druga wersja taka ze raport
    > sie ukarze a drycewicz może jako ambitny człlowiek bedzie chcial w
    > jakikowliek sposob budowac swoje cv.
    >
    > Kolega informatyk zaporoponował fajne rożwiązanie : w przypadku braku
    > raportów utworzymy strone internetoiwa : www.drycewicz.oszust.pl oraz

Ostro grasz jak nie blefujesz

zobacz ostatnie dni przed zawiechą jaki volumen ponad 4 mln akcji

tak jak by ktoś wiedział ?

pzd
    > www.digate.oszusci.pl i opiszemy krok po kroku schemat działania. TV
    > GAZETA I wszelkie media jakie sa stona na facebooku ... jednym słowem nie
    > damy spać spokojnie :)
  • Re: Digate wraca do notowań do końca miesiąca raport?! Autor: ~fobo [95.49.92.*]
    wiem jaki był wolumen i o wiele wiekszy niz 4 mln. Macie w ogole jakies informacje ?
    rozmawiałem tez z Nomad-em. Nie przekazali mi zbytnio dobrych infomacji ale oni sami sa... przemilcze.

[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.