• Do zarządu ... Autor: ~_gems [83.10.42.*]
    Ludzie weźcie się zlitujcie i przedstawcie plany dotyczące przyszłości spółki bo nikt nic nie wie i w jakim kierunku zmierzamy...dryfujący statek bez kapitana jest gorszy niż pirat bez papugi ... czy tak ludzi potraficie olewać, którzy zainwestowali w spółkę kilkanaście tysięcy?
  • Re: Do zarządu ... Autor: ~_gems [31.174.224.*]
    i co dalej nas olewają , siedzą i pierdzą w stołek bo kasę wcześniej wydali i zaraz może przedawni się dofinansowanie z PARP i gitara...ludzie wydymani !!! żenada chyba nawet gorzej niż na polfie ignorują :)
  • Re: Do zarządu ... Autor: ~jan [178.181.104.*]
    Czy ktoś coś już wsi
  • Re: Do zarządu ... Autor: ~megas [31.182.79.*]
    no nie wierze, czy to widzicie???
  • Re: Do zarządu ... Autor: ~_gems [217.99.184.*]
    nioo...dziwne, może coś się zacznie dziać...hmmm
  • w poniedzialek rozdziewiczymy 6gr Autor: ~PPR [217.39.6.*]
    ladnie dzis ktos zebral leszczy, dopinaja system informatyczny wiec jak ruszy to nie bedzie juz 4gr tylko min 10gr a moze nawet bedziemy sie krecic kolo 20gr

chyba pora brac jak leci po 5gr w poniedzialek, jak uda mi sie cos lyknac rano to dla was rozdziewicze 6gr zebyscie nie mowili.....
  • ile obstawiacie w tym tygodniu - 7gr ? Autor: ~sylo [66.249.93.*]
    analizowałem dane, ten co wziął o 12.51 akcje stoi do teraz po 4 gr, jutro rozdziewicza 5 gr, szybko 6 gr i mamy 10che
    niedługo powiedzą że rusza portal i wtedy na zakupy będzie trochę późno bo wtedy to koło 20gr powinno latać
    ale jeżeli portal i model biznesowy będzie rentowny tot 20gr może zmienić się w kure znosząca złote jajka
  • Re: ile obstawiacie w tym tygodniu - 7gr ? Autor: ~_gems [217.99.224.*]
    człowieku tutaj się nic nie dzieje od 3 lat ...i sam prezes nie wierzy już w PPR...ale bawcie się... ja przerąbałem dobre auto...
  • to zacznie sie w koncu dziac Autor: ~sylo [92.40.249.*]
    wykres nie klamie
    dywergencje tez nie kalmia

zrobili dolek na 1gr bo sie nizej nie dalo
    potem wyjazd na 5gr
    powrot na wyzszy dolek 2gr
    teraz znowu powrot na 5gr

jak zjemy 5gr to bedzie wyjazd gora 6-7-8gr i w zaleznosci jaki bedzie popyt
    nie zdziwie sie jak z 5gr wyjedziemy na 10gr-12gr i tu bedzie konsola w oczeiwaniu na start paltformy online nad ktora ciagle pracuja
    jezeli platforma ruszy i bedzie generowala dochod to pewnie i zyski sie pojawia
    bedzie wiadomo w ciagu 9-12mcy od dnia uruchomienia platformy czy sa zyski czy nie

wzialem spekulancko po 2gr i mam zamiar sprzedac to min 5 razy wyzej
    ty pewnie brales jak leszcz po 30gr i oddales mi po 2gr = BRAWO bo musza byc ciecie na gieldzie aby ktos mogl zarabiac
  • też brałam po 2 gr Autor: ~kocia [66.249.93.*]
    Ciekawe który leszcz oddał mi po 2 gr ?
    Gems zapraszam bo niedługo oddam ci po 10-12gr bez mrugnięcia
    Jak odkupisz ode mnie to dam ci godzinkę popatrzeć na kocura, będziesz mógł go wytrzepac i pogłaskać
  • Re: też brałam po 2 gr Autor: ~_gems [217.99.105.*]
    cóż jakie komentarze tacy inwestorzy. Ja mam po 29gr. i sobie czekam...i albo in plus będzie albo all in ...pożyjemy zobaczymy
[x]
PPRICE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.