• wyniki są już w cenie Autor: ~Piotr [37.30.96.*]
    Raport jakiego się można było spodziewać,wiele rzeczy zostanie rozliczonych w drugim półroczu i cena akcji już to uwzględnia.Zadłużenie zmniejszyli z 10 na 8 mln,kontrakt z Alvasetem niezagrożony,bo współpracują długo,warto dokładnie się wczytać w raport,moim zdaniem istotna jest strona 20 i 21 a ci co rozpoczęli naganianie tak szybko po ukazaniu pewnie nawet całego nie przeczytali.Ktoś już pisał,chyba pareto w którymś z wątków,że nieważne czy będzie plus czy minus na wyniku,bo tu ważna jest przyszłość i potencjał,a 1 półrocze zawsze było gorsze od drugiego.Powstają nowe spólki jak Plug&Sale,które dopiero będą rentowne.Zobaczcie jaki już się zrobił z tego holding,a to zaledwie początek.Za kilka lat spokojnie powyżej 20 zł,dlatego oddają tylko ci,którzy nie bardzo rozumieją ten biznes jak i bycie akcjonariuszem
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~znafca [66.249.81.*]
    A wg mnie niekoniecznie sa w cenie. Na pewno sie znajdIe ktos w pon kto sie wystraszy i wyrzuci. Ktos tez moze chciec wyrzucic by rozpoczac paniczne wyrzucanie.

Tyle ze trzeba raport dokladnie przeczytać. Jest sporo plusow, które beda widoczne max za 6 miesięcy. Tak wiec znajda sie inni ktorzy podbiora akcje w pon tanio i zarobia.

Spokoj to najważniejsze. Jak ktos napisal niedawno - kasa znow przeplynoe od nerwoweg-biednego do cierpliwego-bogatego
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~olo [83.5.184.*]
    holding zatrudniający 47 osób !! jaja sobie robisz ? ile długu przypada na jednego pracownika ? firma po byku !! w poniedziałek zobaczysz jej moc !! BUHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~mariusz [37.6.231.*]
    tutaj to juz kilka lat spada od 6 zł. i konca nie widac,
    przyszlosci nie widze
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~kajko [83.26.42.*]
    w poniedziałek 1 zł !!
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~xx [83.27.160.*]
    Dnia 2014-08-15 o godz. 19:03 ~kajko napisał(a):
    > w poniedziałek 1 zł !!
    OPTYMISTA
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~olo [83.26.122.*]
    jutro ostra przecena !!
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~xyz [83.10.73.*]
    Jak widać na razie naganiaczom na spadki nie udało się wywołać paniki . Akcje widać są w mocnych rękach , dzień powinniśmy zakończyć na plusie .
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~Piotr [37.152.18.*]
    diagnoza zarysowana na początku wątku jest, jak widać, słuszna...nie ma kto sprzedawać i kupić nisko ciężko i trolli naganiających tak pracowiciena spadki od dwóch miesięcy oraz w szczególności przez weekend szlag trafia
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~xyz [83.10.73.*]
    Moja prognoza sprawdziła się , zakończyliśmy na plusie co mnie bardzo cieszy
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~znafca [66.249.83.*]
    Nikt nie chce oddawac po 1,15 skoro to spolka z ogromnym potencjalem. Widac ile rzeczy sie dzieje. Jesli co 4ta wypali to za rok będziemy w zupelnoe innym miejscu.

Az ze jest sporo niewiadomych. Spore zadluzenie. Tak to bywa przy mlodych innowacyjnych podmiotach. Dzieki temu mam tak niski kurs i szanse cos tanio zgarnac. Mozna na pewne rzeczy patrzec negatywnie a mozna na to samo pozytywnie. Kazdy sam ocenia. Dzis kupujacy zwyciezyli a mial byc pogrom
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~olo [178.43.92.*]
    Mi udało się trochę pogonić .....................................
  • Re: wyniki są już w cenie Autor: ~DD [79.184.60.*]
    Piękna sesja !!
[x]
I3D 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.