W II kwartale 2014 r. Spółka podpisała umowę na dostawę sprzętu telekomunikacyjnego dla wozu dowodzenia dla Państwowej Straży Pożarnej. Wielkość udziału AGTES SA w przedsięwzięciu wynosi ponad 1,5 mln zł. Doświadczenia nabyte w przetargu, jak: badanie potrzeb służb ratowniczych i bezpieczeństwa, czy opracowanie specyfikacji technicznej wozu dowodzenia jednostek ochrony przeciwpożarowej posłuży pozyskaniu zamówień na kolejne 23 wozy jeszcze w 2014 roku. To tak dla przypomnienia dla tych co sprzedają akcyjki z myślą o tańszym zakupie Środki pieniężne na koniec II kwartału prawie 5mln zł. zysk ponad 1,5 mln zł prawie zgodnie z prognozami które wynoszą ok 4mln zł za cały rok .czy to zła spółka odpowiedzcie sobie sami
Nie zle ktoś dołuje kurs !!!!! Spada pare groszy w dół i jest blokowany 1000 akcji tak żeby nikt nie podniósł kursu kilkoma akcjami !!! I wszystko z ukrytego !!! Coś tu musi być na rzeczy raport dobry , nie ma się czego przyczepić ! Może jakiś grubas będzie wchodzić ?
wzrost się zacznie jak cena dotknie 2zł Albo dołujący sam to zrobi albo mu w tym pomożecie i wtedy kupować akcje .Dzisjeszy kurs jest najtańszy od debiutu o 50% mimo rewelacyjnych wyników .Czy musze wam mówić co robić
Dnia 2014-08-25 o godz. 21:35 ~AGT napisał(a): > wzrost się zacznie jak cena dotknie 2zł Albo dołujący sam to zrobi albo > mu w tym pomożecie i wtedy kupować akcje .Dzisjeszy kurs jest najtańszy > od debiutu o 50% mimo rewelacyjnych wyników .Czy musze wam mówić co > robić
Do 2 zł bliziutko. Jeśli masz rację to faktycznie wzrosty tuż tuż.
Dnia 2014-08-26 o godz. 16:48 ~mol napisał(a): > a skad wiesz, ze nie
No tak na pewno to nie wiem ale tak mi się wydawało jak ktoś ochoczo kupował po 2,43 zł. Ale potem sypacz ustawił blokadę na 2,30 zł i przestało mi się tak wydawać. :)
Ale ktoś się dzisiaj ewidentnie wziął do kupowania z prawej...
No przecież dokupujemy. Tylko mało kasy mamy i dlatego mało kupujemy. :) Ale muszę przyznać, że już mnie irytuje ten osobnik od ukrytych zleceń. Mógłby ktoś z większą kasą odebrać mu te akcje.
Dnia 2014-08-26 o godz. 20:31 ~jaro napisał(a): > Dołowanie kursu kiedyś skończy się i będzie tu grubo , bardzo grubo.
Tu już powinno być grubo. Zysk netto za 2013 - 3 mln. Zysk netto za 1 półrocze 2014 - 1,5 mln. W kasie mają pełno kasy. A kapitalizacja 15 mln. Ktoś dołuje i blokuje kurs i mało kto to chce kupować. Dziwię się dużym akcjonariuszom, że na to pozwalają.
Dnia 2014-08-27 o godz. 07:00 ~do napisał(a): > jakiej ceny zamirzasz trzymac akcje
Marzy mi się 5 zł. :) Ale w obliczu tego dołowania kursu już nie wiem czy to realne. Więc na dziś to mogę napisać, że poniżej 3,30 zł za akcję (cena za jaką Prezes Zarządu kupował akcje) nie będę nic sprzedawać.
Czy ktoś zwrócił uwagę że z boruta-zachem jest podobna historia. Swietny debiut a potem zjazd o 50%. To co łączy obie spólki to osoba p. Pawlikowskiego. tu prezes a tam wiceprezes.