• 38k zysku w 2Q Autor: ~terminator [94.254.209.*]
    A rok temu było zaledwie 5k.

Dostali 3 dofinansowania i nie zaksięgowali 64 tys. zł dotacji z 6.5.2., która będzie zaliczona do zysku w 3Q.
  • Re: 38k zysku w 2Q Autor: ~piter18pl [164.126.108.*]
    według mnie raport gitarka :) wzrost zysku i przychodów kw/kw :) widać że jest progres :)
  • Re: 38k zysku w 2Q Autor: ~ds [83.7.133.*]
    raport pozytywny.

wynik może jeszcze nie powala, ale przychody ładnie rosną a wynik pogorszają jeszcze koszty inwestycyjne i promocyjne.

niemniej, pewnie będzie jeszcze szansa kupic w okolicy 50 gr bo pewnie część inwestorów liczyła na spory zysk już teraz.
  • Re: 38k zysku w 2Q Autor: ~mokasyn [91.231.45.*]
    Raporcik optymistyczny to prawda. Przydałyby się działania IR, żeby kursem coś ruszyć.
    Swoją drogą sporo tych dotacji łyknęli.
  • Re: 38k zysku w 2Q Autor: ~piter18pl [164.127.185.*]
    hmm kilka spostrzeżeń .... fajnie że zysk tak ładnie urósł i nie jest sztuczny ponieważ zysk z działalności operacyjnej też ładnie nam rośnie martwiłem się troszkę przepływami pieniężnymi szczególnie ujemne przepływy operacyjne ale bardzo skoczyły do góry należności krótkoterminowe a więc wszystko jest wporządku w kolejnych kwartałach gotówka powinna spływać do kasy. Fajnie też że ostatnio dolar nam się mocno umocnił co oznacza lepszą rentowność dla mode :) o przychodach chyba pisać nie muszę :) jednym słowem fajnie to wygląda i narazie jestem spokojny :) czekamy na kolejne raporty okresowe :) pozdro
  • Re: 38k zysku w 2Q Autor: ~pablos [193.239.36.*]
    Ktoś stracił cierpliwość. Robi się pokaz siły.
[x]
SYGNIS -2,36% 1,45 2026-05-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.