mam nadzieje ze w poniedzialek sprzedasz akcje tej spolki (bo przeciez raport tragedia ) i nie bedziesz plodzil 20 -stu durnowatych postow dziennie pod roznymi nikami.
spolka od roku porusza sie w przedziale 1,1 do 1,7 , ubiegly rok byl podobnie 2 kwartaly na minus a nastepne na plus i caly rok na plus.Ale jesli ktos inwestuje pieniadze na gieldzie sugerujac sie durnymi wpisami to tylko wspolczuc.To lepiej sprzedac i na lokate.
ja nie jestem źle nastawiony do spółki, raczej odwrotnie, ale trudno się nie zgodzić, że raport zszokował, strata niestety ogromna, koszmar jakiś... Szkoda spółki, bo naprawdę fajne rzeczy robią, ale czemu z tego nie ma kasy to ja już nie wiem, ech...
A ostrzegałem Was drodzy inwestorzy ? A jak się obrażaliście , jak brzydko się o mnie wyrażaliście nawet do rangi trolla urosłem :) I kto ostatecznie miał rację ? Uczyć się a nie marzyć , stąpać twardo po ziemi a nie bujać w obłokach . A teraz niejeden obudził się z pięknego snu o bogactwie z ręką w nocniku !! BUHAHAAA............
jesli ktos kupowal to spolke przez wzglad na raport za ten kwartal lub kontakt a nic nie wie o firmie to niech sprzeda w poniedzialek i da sobie spokuj.A troll i tak pozostanie trollem