kupiłem syf w styczniu ba minimum absolutnym i myślałem że okazja scalili, oszukali, ludzie po 80% tracą.. powinni ich powiesić a nie pozwalać dalej na istnienie
Ja cały czas ustawiam się i co chwilę automat i wrzuca kilka akcji. Trochę już się nazbierało. Sam jestem ciekawy czy coś z tego wyjdzie. Pamiętam tą spółkę, jak jeszcze nie miała nazwy Equitier ;-). Co przemawia za zakupem w mojej ocenie ? 1. Nie była jeszcze zbyt grana, 2. Mały FF. 3. Ciekawie wygląda arkusz, 4. Gra automat, 5. Jak ktoś będzie chciał się zabawić to 10 zł będzie momentalnie - celowo nie napiszę 288 jak na Certusie ;-)
czy tu ktoś jeszcze żyje ? bo kupiłem 2000 sztuk przed scaleniem po 42 grosze , odzyskam kiedyś kasę ? czy akcjonariusze umarli ? bo tu tylko spada i obrót 100 sztuk ?
Brak zainteresowania ..niestety, pozytywne sa informacje ze spółki, która z każdym kolejnym kwartałem przynosi zyski.Nastepny kwartał jeszcze lepszy jesli ruszy konkretnie spolka grupy equitier. przyjdzie czas i na ta spolke, kiedy spekulacyjnie podskoczy