• Czekając na raport Autor: ~gutek [91.90.164.*]
    Skonsolidowany raport kwartalny już 14/08 !! Pytanie czy raport ma jakikolwiek wpływ na obecne zachowanie się kursu ?? Jeżeli to możliwe , proszę o merytoryczne odpowiedzi .
  • Re: Czekając na raport Autor: ~eche [89.231.115.*]
    proste-jeśli zysk ponad 0,5mln-to jazda do góry, jeśli wokół zera-to w dół...
  • Re: Czekając na raport Autor: ~gutek [91.90.164.*]
    Czyli jeżeli dobrze zrozumiałem obecne zachowanie kursu może świadczyć , że zysk będzie poniżej 0,5 mln ?
  • Re: Czekając na raport Autor: ~pareto [37.248.255.*]
    trzeba patrzeć na przyszłość a nie przeszłość, bez względu na to czy będzie in plus czy in minus, a spadek kursu 3000 akcji pozostawię bez komentarza. Jedno widać, że duzi od miesięcy akumulowali (inaczej się nie da przy tej płynności) i nie wychodzili ze spółki, a to oni najlepiej wiedzą co będzie i jak ta spółka za rok czy 5 lat będzie wyglądać.To jest spółka która na rynku jest od kilku lat,a technologia 3d będzie miała coraz większe znaczenie w każdej dziedzinie życia
    Czyli ktoś zaniża aby odebrać od wystraszonych odpowiednio taniej ?
    dokładnie, tylko coraz mniej chętnych do oddawania
    A to cwaniaczki ( zakładając , że twoje rozumowanie jest prawidłowe ) , moich akcji tak łatwo nie dostana .
  • Re: Czekając na raport Autor: ~ja [83.26.121.*]
    dawno takich głupot nie czytałem , spółka się chyli ku ........., stacza a wy swoje !! po zachowaniu kursu spółkę poznacie jak mawiał pewien kolo !! widać długi przewyższają majątek spółki
    widzisz gutek,masz przykład trolla z ip 83,samarytanina od 7 boleści,co to usiedzić nie może tak się martwi o kasę innych
    nie rób z gutka wariata !! sam wtopiłeś i myślisz , że zaczarujesz rzeczywistość a tymczasem wiesz chociaż jaki jest stosunek zadłużenia spółki do jej majątku ??
    nie wiesz ? tak myślałem :)))))))))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Panie olo,

Rabin Małese Teges z Przemyśla - filozof, birbant, a przede wszystkim jednak Rabin - cierpiał na niezwykle rzadkie schorzenie. Schorzenie objawiało się tym, że ilekroć do uszu Tegesa docierała przeraźliwa brednia, tylekroć zaczynało go pioruńsko łupać w biodrze (ot, taki automatyczny bullshit detector). I choć efekt łupania nie utrzymywał się dłużej niż kwadrans, Rabin wręcz organicznie pitolenia nie cierpiał.

Gdybym był wrogiem Tegesa i z jakiegoś powodu zapragnął, żeby go kompletnie pokręciło, to - wykorzystując wiedzę o jego słabostce -wyrecytowałbym mu pańskie wypociny, odpowiednio uwypuklając żerowanie na naiwności innych- z satysfakcją patrząc jak biedaczyna wije się w męczarniach.

Tfu - do takiego okrucieństwa nie jestem zdolny. Mam nadzieję, że Pan również.

Dyskusji z panem zamiaru prowadzić nie mam a już na pewno nie dam panu za darmo wykładu o zadłużeniu. Żegnam
  • Re: Czekając na raport Autor: ~Lancet [83.10.85.*]
    Raport będzie taki jak kurs akcji ! Proste ??
  • Re: Czekając na raport Autor: ~xx [83.5.107.*]
    Masz rację raport będzie do dupy !!
  • Re: Czekając na raport Autor: ~ccc [83.10.193.*]
    jakie jest właściwie zadłużenie spółki na dzień obecny ? wie ktoś ?
    Dnia 2014-08-13 o godz. 14:38 ~ccc napisał(a):
    > jakie jest właściwie zadłużenie spółki na dzień obecny ? wie ktoś ?

2mln 55 tys,raporty czytać.W zeszłym roku było 6 mln,zeszli wiec o 4 mln.Dodatkowo rolują na niższym oprocentowaniu i pożyczją również na niższym.Wszystko w obligacjach,subskrypcje prywatne,zadłuzenia kredytowego brak.
  • Re: Czekając na raport Autor: ~ccc [83.27.224.*]
    więc chyba wszystko w porządku ? ( przynajmniej w kwestii zadłużenia )
  • Re: Czekając na raport Autor: ~fx [79.186.53.*]
    Patrząc na wzmożoną aktywność trolli i to jak każdego dnia odbieranych jest dobrych parę kilo od wystraszonych leszczy raport powinien być OK. Wiedzą o tym najlepiej członkowie zarządu zwłaszcza ci co w ostatnim czasie kupowali akcje .
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.