Skonsolidowany raport kwartalny już 14/08 !! Pytanie czy raport ma jakikolwiek wpływ na obecne zachowanie się kursu ?? Jeżeli to możliwe , proszę o merytoryczne odpowiedzi .
trzeba patrzeć na przyszłość a nie przeszłość, bez względu na to czy będzie in plus czy in minus, a spadek kursu 3000 akcji pozostawię bez komentarza. Jedno widać, że duzi od miesięcy akumulowali (inaczej się nie da przy tej płynności) i nie wychodzili ze spółki, a to oni najlepiej wiedzą co będzie i jak ta spółka za rok czy 5 lat będzie wyglądać.To jest spółka która na rynku jest od kilku lat,a technologia 3d będzie miała coraz większe znaczenie w każdej dziedzinie życia
dawno takich głupot nie czytałem , spółka się chyli ku ........., stacza a wy swoje !! po zachowaniu kursu spółkę poznacie jak mawiał pewien kolo !! widać długi przewyższają majątek spółki
nie rób z gutka wariata !! sam wtopiłeś i myślisz , że zaczarujesz rzeczywistość a tymczasem wiesz chociaż jaki jest stosunek zadłużenia spółki do jej majątku ??
Rabin Małese Teges z Przemyśla - filozof, birbant, a przede wszystkim jednak Rabin - cierpiał na niezwykle rzadkie schorzenie. Schorzenie objawiało się tym, że ilekroć do uszu Tegesa docierała przeraźliwa brednia, tylekroć zaczynało go pioruńsko łupać w biodrze (ot, taki automatyczny bullshit detector). I choć efekt łupania nie utrzymywał się dłużej niż kwadrans, Rabin wręcz organicznie pitolenia nie cierpiał.
Gdybym był wrogiem Tegesa i z jakiegoś powodu zapragnął, żeby go kompletnie pokręciło, to - wykorzystując wiedzę o jego słabostce -wyrecytowałbym mu pańskie wypociny, odpowiednio uwypuklając żerowanie na naiwności innych- z satysfakcją patrząc jak biedaczyna wije się w męczarniach.
Tfu - do takiego okrucieństwa nie jestem zdolny. Mam nadzieję, że Pan również.
Dyskusji z panem zamiaru prowadzić nie mam a już na pewno nie dam panu za darmo wykładu o zadłużeniu. Żegnam
Dnia 2014-08-13 o godz. 14:38 ~ccc napisał(a): > jakie jest właściwie zadłużenie spółki na dzień obecny ? wie ktoś ?
2mln 55 tys,raporty czytać.W zeszłym roku było 6 mln,zeszli wiec o 4 mln.Dodatkowo rolują na niższym oprocentowaniu i pożyczją również na niższym.Wszystko w obligacjach,subskrypcje prywatne,zadłuzenia kredytowego brak.
Patrząc na wzmożoną aktywność trolli i to jak każdego dnia odbieranych jest dobrych parę kilo od wystraszonych leszczy raport powinien być OK. Wiedzą o tym najlepiej członkowie zarządu zwłaszcza ci co w ostatnim czasie kupowali akcje .