Otóż nie !! Dawno temu ostrzegałem Was co będzie działo się ze spółką i jak widać miałem rację .Wy zaś zarabiać na innych spółkach niczym przyspawani do tej jedynej tracicie i tracicie , od mojego pierwszego wpisu do dzisiaj jakiś kilkanaście % .Brawo :))
potrzymasz jeszcze z rok i bedziesz wychwalal ten dzien, w ktorym kupiles
po prostu nie patrz na wpisy na forum - myslisz, ze ktos tracilby sile i energie tak dyskredytujac spolke, gdyby nie widzial w tym celu. takto po cichu by sprzedal i juz. im wiecej ostrych wpisow, trolli i nawolywania na spadki tym wieksza szana, ze z tej maki bedzie chleb
Tylko , że ja postawiłem na tą spółkę pieniądze jakie miałem na samochód . Tak, tak wiem głupio zrobiłem . Teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekać może kiedyś wyjdę chociaż na zero .
Jeszcze sobie kupisz 5 samochodow,na szczęście w ich biznesie Rosja i Ukraina znaczenia nie mają,a poza tym wystarczy popatrzec na rosyjski Rts czy nawet ukraiński indeks.Jakie na dołkach było zebranie?Największy obrót...Oligarchowie wiedzą co robią,wystraszeni oddali im akcje,bez strachu tyle by nie kupili.Im nie chodzi o Ukrainę tylko o kasę,wojny nie będzie.Trolle też wiedzą co robią strasząc i zarywając tyle swojego wolnego czasu,bo przecież nie z samarytanizmu to robią
Przecież ten załamany to też troll...ci z ip 83 to prawdopodobnie ta sama lub góra 3 osoby,na innych spółkach działają podobnie tylko nicki zmieniają,wtopili na Mni i Mit i bóg sam wie czyn jeszcze,sami sobie szkodzą,bo kupują spółkę do której zniechęcali
Pomyśl jeszcze tak...jakby chciał kupić samochód powiedzmy za 50.000,bo zakładam że jego oszczędności to nie 10.000, to jak na takiej płynności by to zrobił i kiedy?Oczywiscie mógłby uśredniać,ale ujawnił się tak nagle...A poza tym dom lub samochód i do tego żona co to nic nie wie i z domu wyrzuci jak się dowie to podstawowa zagrywka trolli...uwierz mi,śledzę ich ruchy bo pisalem pracę o manipulacjach na forach...jestem socjologiem
chyba , że postawił kasę za trabanta ......( taki żart ) , chyba dobrze rozumujesz ....................skoro więc tak duża aktywność trolli coś musi być na rzeczy