• PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~Wojtek [188.147.94.*]
    jw.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.186.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: !!! Autor: ~jan [77.254.104.*]
    nie wyzsza czyli np. 50 gr albo 20 gr :)

• Re: !!! Autor: ~Sandał_Dalajlamy [83.21.186.*]
    tak ... wstrętni naganiacze !!!
  • Re: !!! Autor: ~jan [77.254.104.*]
    Teraz wszystko jasne ,mamy gorna granice ceny ,przynajmniej nie beda sie pojawiac glupawe prognozy typy do konca roku 3 zl albo do konca 2015 10 zl :)))))
    Na forum pzostana tylko wierni akcjonariusze (czyli ci ktorzy maja cosdo odrobienia )

Uprzedzalem (post z 08.08 2014),ze tu nie jest latwo ,to wytrawni gracze najwyzszej klasy .
  • Re: !!! Autor: ~Sandał_Dalajlamy [83.21.186.*]
    Rzeźnia na o,5o ...

Dodruk i wszystko w runek.

Ratuj się kto może, Pan K na MSX ludzi na hakach powiesił!!!
  • Re: !!! Autor: rosenkrantz [212.109.132.*]
    Jak dla mnie to coś jest nie tak... Z jednej strony chęć dokapitalizowania spółki (podwyższenie kapitału zakładowego PC GUARD S.A. w ramach kapitału docelowego), a z drugiej uchwała dotycząca skupu akcji własnych za pieniądze pochodzące ze sprzedaży Imagisa. Co o tym sądzicie?

Jeśli jest jakiś cel, dla którego spółka miałaby zostać dokapitalizowana to po co trwonić pieniądze na skup akcji własnych?

Z drugiej, jeśli spółka nie wie co zrobić z pieniędzy pochodzących ze sprzedaży Imagisa to po co dodrukowywać akcje?

I jeszcze ten koleś chce mieć reprezentantów a nie reprezentanta... Co za buta. Na szczęście posiada on tylko 5,02% akcji i pewnie nie przeforsuje swoich idiotycznych pomysłów.

PS Wybiera się ktoś na NWZA?
  • Re: !!! Autor: ~marta [94.254.209.*]
    poczytaj o tym kolesiu a przestaniesz sie dziwic.jan podsl link to bardzo" ciemna" persona i z druzyny wiadomo jakiej biorac pod uwage podobne zainteredowania walorami co p.N. i jeszcze jedno to ja wczoraj prognozoealam 80 gr :)
  • Re: !!! Autor: ~Blacha [83.23.255.*]
    też już pisałem w osobnym poście o sprzeczności tych żądań.

niestety pewnie silne ręce mają więcej niż 5,02%, bo wczoraj ktoś kupił kolejne 1,5 mln akcji. i nie musi się ujawniać bo to mniej niż 5%.

dopiero na liście uczestników NWZA dowiemy się kto i czy przeforsują.

moim zdaniem nie przejdzie skup akcji na cenie nie wyższej niż 1 pln,bo w uchwale z 2012 roku było max 2,5 pln, a i mają na to przeznaczone 8 mln.
    chyba, że nie będzie innych akcjonariuszy na walnym poza panem Piotrem, wówczas wszystko przeforsuje.

zastanawia mnie tylko, kto mu/im sprzedał akcje po 00,54 pln ???

ostatnio Narek i Magna sprzedali po ok. 1,30 pln. przecież z tak olbrzymią stratą żaden inwestor by nie puścił!!!

co o tym sądzicie?

mam ładnych parę kilo papiera kupione znacznie powyżej ceny nominalnej i czekam na odpał a tu ciągle dołuje.

ps. mam też taką teorię mianowicie: ta najwyższa cena 1 pln to po to by nie skupić akcji, bo będzie w październiku wyżej a wtedy zrobią dodruk 23 mln akcji (to ogranicza KSH) po cenie emisyjnej 2,00 pln i panie maniek mamy 50 baniek :)
  • Re: !!! Autor: ~marta [5.173.121.*]
    blacha ile ty jestes na gieldzie? skad ta naiwnosc? W takich cenach kupuja i sorzedaja kolesie .Cena moze swiadczyc o wielkiej zazylosci panow handlujacych ze soba to prosta logika s.Np w takiej cosa nostra wymieniaja sie nawet zonami:)Ty jakis niedzisiejszy jestes. A moze ty nawet nie wiesz ze gpw naxywaja. szulernia jak myslisz dlaczego? Pocztaj o czlonkach zarzadu ctc,msx,imagis i sprobuj.polaczyc te osoby potem napisx cos sensownego:)
  • Czy kupując 5% akcji mozna zrobić rewolucję? Autor: ~Bonzo [83.7.38.*]
    w/g mnie, to mówi o WIELKIEJ BUCIE...
    Czyzby tu już nikogo nie było, czy to jawna kpina...?
  • Re: Czy kupując 5% akcji mozna zrobić rewolucję? Autor: ~znawca [87.207.141.*]
    Masz dwie opcje jesli ci sie nie podoba:
    - jedziesz na walne i glosujesz przeciwko
    - sprzedajesz akcje na rynku

Nie rozumiem tych placzow tutaj
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~asesor [46.113.144.*]
    no
  • Lipa na kółkach...!!!!! Autor: ~Bonzo [83.7.38.*]
    Czy na naszej GPW na wszystkich spółkach panują mafijne układy...?
    Na Calatravie przy 40 gr [40 zł po scaleniu] pękły ponoć lewary...Kurs spadł na 2gr
    i mimo dobrych wyników po 1 kw kosztuje poniżej tych 2 gr...
    Na PCG gdzie średnie kursy notowań to 1,50 -2 zl, wchodzi nowy gościu z 5% i ogłasza , że będzie skup , ale do 1 zł.....Czyli co?
    Większość ugotowanych już nigdy nie odzyska kasy...?
    Przytoczyłem te 2 spółki, gdyż mają ten sam główny akcjonariat..Tam lewary, a tu kontrola w spółce zaleznej..Tam i tu zrobili WIELKĄ ZWAŁĘ....
    Czy na travie z lewarów nie można powstać, [mimo dobrych wyników], a tu kontrola znalazła szwindle?
    A może to jest perfidne kręcenie lodów kosztem drobnicy...
    Będą dusić , aż wszystko przejmą...?
  • Re: Lipa na kółkach...!!!!! Autor: ~jan [77.254.104.*]
    a ty masz jezcze watpliwosci ?

Najwazniejsze to poznac ludzi i ich powiazania .

znasz powiazania ludzi z zarzadu i RN pcg ,caltravy,imagis?
    nie .....to jak poznasz to raczej przestaniesz zadawac pytania:)
  • Re: Lipa na kółkach...!!!!! Autor: ~jan [77.254.104.*]
    cyt. "wiekszosc ugotowanych nie odzyska kasy?"

to nigdy nie bylo i nie bedzie pytanie to jest i bedzie zdanie twierdzace
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~Kibel [83.11.58.*]
    Zapraszam wszystkich do latryny na dyskusję przy kolorowych gazetach.
    Klient w kabinie nr 1 krzyczy, że nie ma papieru.
    Nie prawda jest i to dużo, zwraca uwagę babcia klozetowa, jednak w kabinie nr 2 nie działa dziś automatyczne spłuczka, wiec śmierdzi.
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~inw [188.47.65.*]
    Dobrze wiecie że cena skupu akcji nie jest brana z nieba tylko ustalana na podstawie średniej z kilku miesięcy i nie może być niższa itd. Orientacyjny 1 zł został podany gdyż zablokuje to spekulacyjny wzrost ceny akcji!!! Więc po co te dziwne wpisy?
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~LL [89.229.218.*]
    NO I SKUPIĄ PO 50 GR SKORO TO TAKIE DROGIE
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: rosenkrantz [212.109.132.*]
    Ja tam liczę, że temu panu k. nie uda się przeforsować swoich idiotycznych uchwał. A po drugie, mam nadzieję, że nawet jeśli coś kombinują, to summa sumarum mają tak samo akcje jak i my. I nie po to je kupowali i kombinują, żeby na nich stracić.

Sam wybieram się na NWZA i będę głosował przeciwko tym uchwałom. Jak chcecie, możecie mi wypisać pełnomocnictwo ;)

PS I dam wam znać, jak się czegoś ciekawego dowiem 3 września.
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~Kibel [83.11.58.*]
    Grubas już uciekł z muszli w kabinie nr 1. Czeka na babcie klozetową.
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~Thorgal [46.43.191.*]
    To teraz wiadomo dla kogo ta zwala była...Tez chętnie bym się wybrał na walne; do poprzednika mój kontakt". sped7@op.pl
  • Re: PC Guard - skup akcji własnych po 1pln Autor: ~marta [94.254.144.*]
    tu nic dla nikogo nie bylo robione w spolce sa sami uczciwi ludzie .N tylko z takim pracuja to krysxtalowe charaktery.Czasami ktos popelni blad i wbije na klawiaturze 70 gr zamiast 2 zl.Ale to przeciez on traci ;))))))))
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.