No właśnie na kogo ? na dwa dni przed walnym musisz wysłać do grubego i do tego komu dajesz. jak nie wyślesz do grubego to będzie nieważne. Do tego musisz wysłać skan dokumentu / dowodu. Ale nie jestem pewien z tym skanem. Na pewno musisz jak będziesz prosił grubego o listę, w ten musisz załączyć zaświadczenie KPW i dowód inaczej gruby będzie robił problemy.
te ale wy się puknijcie na tym walnym jest jedna uchwala! To jest w obecnej formie gwóźdź do trumny. Tu pytanie do nwa albo sdf to jest wszystko? Jeśli tak to ja odradzam wam tylko skrajny idiota to wyśle
Dnia 2014-08-12 o godz. 15:36 ~miluh napisał(a): > No właśnie na kogo ? > na dwa dni przed walnym musisz wysłać do grubego i do tego komu dajesz. > jak nie wyślesz do grubego to będzie nieważne. Do tego musisz wysłać > skan dokumentu / dowodu. > Ale nie jestem pewien z tym skanem.
Dobre. Skąd wziąłeś te rewelacje? Z doktoratu, co to miał być już obroniony, czy jakiego źródła, bo raczej nie z KSH.
Nie ma co się kłócić bo to jest bez znaczenia.Znając inwestorów z tego forum i tak odzew bedzie znikomy.Jeżeli devo będzie chciało to będzie qworum a jak nie to nie będzie Jak nie będzie to pomyślimy o odpowiedzialnosci i wtedy poleci wszystko do sprawdzenia.już niedługo się okaże.Wg mnie to komunikaty to ściema że niby się coś robi a np warunki są które trzeba spelnić.
Jest jeszcze jeden pomysł.Zróbmy walne bez qworum a moze znajdzie się jakiś przewodniczący co ogłosi waznasc walnego.Zauwazcie ze ostatnio to strony sporu a nie sąd ustaliły że walne jest niewazne hehe
Oni maja filozofie ze kworum stanowi liczba obecnych a nie liczba notariusz tez ma taka wizję. Moze wszech wiedzacy mentor jpa sie wypowie. Nasz wybawca. Najmądrzejszy z Najmądrzejszych. Z dnia na dzień ta wasza akcja mnie zaczyna irytować.