myślicie , że stępień jest taki głupi, aby miesiąc przed prawdopodobnym wyrzuceniem z funkcji , nawiązywał umowy z innymi firmami, nie wierzę , przeciez to samobójstwo. Prokurator tylko czeka na takie okazje
Tak, właśnie tak myślę. To jest taki zabieg kolejny ściemniający. Już taka umowa była. Lepiej by napisał ze próbuje ale jak wszystko znowu mu nie wychodzi. I ze go celowo wzięli mnie na to stanowisko bo wiedzieli co będzie.
Kolejne zawiadomienie złożone tym razem w scenariuszu
1. Robię pompkę i wywalam akcje. Cześć uzyskanych środków przeznaczam Na zakup spółki która kupi udziały PMI i utopi spółkę. 2. Wcześniej nawiązuje kontakt z GS i zakładamy spółkę na wyspach Black QUINTON Corporation. Żeby nie była utrudniona możliwość dotarcia do prawdziwych właścicieli 3. Spółka będzie miała podobna nazwę do znanych funduszy z dużymi nazwiskami. 4. Będziemy robili sztuczne zamieszanie i dezinformacje.
Jedne z dowodów już przewijające się nazwiska https://www.bankier.pl/forum/temat_popatrzcie-na-to-to-wazne,14601367.html
dwa Skoro fundusz istniał wcześniej skoro na to wskazywały wywiady z Artur Staykov
Odnośnie powyższego to prześledziłem to aż do luxemburga ale nie odkrywajmy kart Odnośnie komunikatów to stawiam że to ściema bo jak to jest sp z.o.o to nie ma problemu z szybkim podpisaniem końcowej.Czyli nie ma pewności że PMI będzie na giełdzie a napisane może być dlatego że NWA pisał coś o działaniu na szkodę spólki
co to ma do rzeczy co NWA napisał... towarzystwo wzajemnej adoracji od samego bezprawnego przejęcia działa na szkodę spółki i pozostałych akcjonariuszy !!! przyjdzie taki dzień ,że gdzie nie trafie na terenie UE na te typy to zrobie wszystko żeby ich unicestwić i chooj