• atak na 15 zeta Autor: ~copywriter [79.190.35.*]
    teraz powinna pójść
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~wwwaldi [46.17.116.*]
    dobrze bo chętnie się w końcu pozbędę
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~mk [198.21.21.*]
    Początek dnia - 5% :) myślę że to może być udany atak ;)

• Re: atak na 15 zeta Autor: ~pesymista [83.29.32.*]
    do raportu za 2 kwartał będziemy mieli cenę jednocyfrową,
    mimo tego, że biznes i wszystkie spółki zależne mocno się rozwijają
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~k2fan [46.171.126.*]
    "bez mrzonek messier"
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~kacper [31.2.24.*]
    To już koniec. Największe grubasy wywalają swoje pakiety.
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~fred [80.55.175.*]
    Może ma racje, 8 sierpnia był młot na wykresie, wyniki tez maja być coraz lepsze
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~copywriter [83.29.244.*]
    a pisałem tydzień temu, pesymiści/ chętni na zakupy oczywiście pisali, to bzdury, do września będzie wesoło
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~copywriter [79.190.35.*]
    gdyby nie marazm urlopowy to jutro byśmy mieli 15 zł po takim wczorajszym infie
  • Re: atak na 15 zeta Autor: dezintegrator [93.105.40.*]
    ja chyba zatem czegoś nie rozumiem, co to za "wielkie" info, skoro ta sama mglista informacja była podana już 18 czerwca ?? co się zmieniło od tego czasu ?? nie przesadzasz trochę z euforią ??
    czytaj ze zrozumieniem !!!!! wtedy nic do wiadomości rynku nie podali
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~kacper [31.1.149.*]
    To szkoła BMP.Tam też tak podają informację że nic nie można z niej się dowiedzieć.
    A BMP to taki wrzód na tyłku K2I.
    (...) W dniu 18 czerwca 2014 r., raportem bieżącym nr 3/2014 skierowanym do Kancelarii DIAS, K2 Internet S.A. (Emitent) poinformowała Komisję Nadzoru Finansowego o podjęciu decyzji o opóźnieniu przekazania do publicznej wiadomości informacji poufnej.

Zgodnie z powyższym raportem Emitent opóźnił przekazanie informacji poufnej dotyczącej wystosowania w dniu 18.06.2014 r. przez podmiot zależny Emitenta oferty w przedmiocie umowy przedwstępnej zbycia papierów wartościowych, która zostanie zawarta pod warunkiem jej przyjęcia i po spełnieniu się określonych warunków. Przyczyną opóźnienia w przekazaniu informacji poufnej jest możliwość naruszenia słusznego interesu Emitenta. Termin przekazania raportu bieżącego dotyczącego ww zdarzenia ustalony został na dzień 18 sierpnia 2014 r.
    (...)

oddychaj spokojnie, a jak już emocje opadną, wskaż w powyższym raporcie miejsce w którym mowa, że raport bieżący numer 3/2014 z dnia 18 czerwca br nie został upubliczniony.

pytanie numer 2. dlaczego informacja o powtórnym opóźnieniu przekazania do publicznej wiadomości informacji poufnej miałaby być informacją publiczną, a informacja o pierwszym opóźnieniu przekazania do publicznej wiadomości informacji poufnej miałaby nie mieć statusu publicznej ?
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~M7 [182.71.88.*]
    Fakt jest taki , że w zestawieniu informacji K2 ani gpwinfostrefa nie znajdziejsz takiego raportu. No chyba, że masz inne źródło?

Na drugie pytanie nie znam odpowiedzi, chociaż wydaje się to nielogiczne.
    Stawiam, że wynika to z przepisów (w ramach ochrony emitenta, rozmów handlowych), albo jest to zaniedbanie.

ps. A jakie masz doświadczenia z BMP? Czego możemy się jeszcze spodziewać.
    ps. Do BMP nie mam żalu (ciezko była na GPW 2 miesiące temu).
    jednak widać nie czytasz ze zrozumieniem....

tamten raport został utajniony !!!!!
    pod numerem 3/2014 kryje się normalnie terminarz raportów!!!

http://www.k2.pl/inwestorzy/_files/RB_nr__3_2014-terminy_przekazywania_raportow__okresowych_w_2014_roku__20_01_2014.pdf

albo podali błędnie numer utajnionego raportu albo ten raport numer 3/2014 składał się z dwóch części, jedna to jest to co zostało upublicznione a druga część została utajniona....

jeszcze masz jakieś wątpliwości?
    jak już zrozumiesz
    jak mam być szczery to niczego nie wyjaśniłeś i nie ułatwiasz mi zrozumienia. dla porządku 4 pytania.

1) po co wklejasz mi raport z 20 stycznia 2014, skoro we wczorajszym raporcie powołują się na raport z 18 czerwca 2014 ?? te dokumenty nie mają ze sobą nic wspólnego, dzieli je 5 miesięcy.
    2) co ma do rzeczy terminarz raportów okresowych, skoro raport z 18 czerwca jest raportem bieżącym ?
    3) skąd czerpiesz wiedzę, że raport z 18 czerwca został utajniony ?
    4) dlaczego ten z 18 czerwca miałby być utajniony (to na razie tylko Twoja teza, nie poparta ŻADNYM faktem) a ten z 18 sierpnia już nie ? dotyczą DOKŁADNIE tego samego

na razie Twoje wpisy są bardzo butne i aroganckie, tylko bardzo oszczędne w obszarze faktów
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~kacper [31.1.149.*]
    Poczytajcie może dokładnie raport a zobaczycie że został on przekazany do kancelarii , do której kieruje się między innymi raporty o opóźnieniu przekazania informacji a nie został upubliczniony.
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~Telesfor [194.126.238.*]
    Po prostu drugi raz informują KNF i rynek o opóźnieniu przekazania informacji poufnej dotyczącej

" umowy przedwstępnej zbycia papierów wartościowych, która zostanie zawarta pod warunkiem jej przyjęcia i po spełnieniu się określonych warunków. Przyczyną opóźnienia w przekazaniu informacji poufnej jest możliwość naruszenia słusznego interesu Emitenta. "

1 września wszystko będzie jasne.
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~copywriter [83.29.244.*]
    @kacper
    dokładnie tak.
    dlatego właśnie przekleiłem raport ujawniony z tej daty, żeby pokazać że raport o którym pisano nie jest tym raportem upublicznionym

@ dezintegrator

to pokaż ten raport z 18.06.2014 skoro według ciebie został upubliczniony! skoro masz rację
    bo mierzi mnie poziom tej dyskusji
  • Re: atak na 15 zeta Autor: dezintegrator [37.30.26.*]
    Jesteś w stanie odpisać MERYTORYCZNIE na moje pytania ? Zarzuc pomysł pisania o swoim stanie emocjonalnym.
  • Re: atak na 15 zeta Autor: ~M7 [37.228.107.*]
    Jak ktos wie czy raport zostal upubliczniony i gdzie niech powie.
    Jak ktos wie dlaczego nie zostal pokazany tez prosze o informacje.

Reszty dowiemy sie jak upublicznia w koncu (albo nie).
    Po co Wam ta wojna na argumenty kto co powiedzial a kto nie:)
[x]
FABRITY 0,00% 25,10 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.