Panie Janie pora kończyć te swoje wywody nie ma Pan akcji to luz nie ma czym się przejmować czyż nie? ps. może pora na piwko a nie wylewać żale tyle w temacie
Czyli uważasz, że to typowe techniczne odbicie od wsparcia i w poniedziałek dalej zjazd? Uważam że jeśli w polityce nic nie tąpnie przez weekend to wraca na 90gr.
Złota zasada którą się kieruje to sprzedać z zyskiem. A mrzonki o bogactwie już dawno przerabiałem. Ci co jeszcze niedawno naganiali na 30 groszy teraz piszą o 90 groszach? Technicznie możliwe jest jeszcze jedno lub dwudniowe odbicie. Rano napisałem o wzrostach ale wiekszość biadoliła. powodzenia
Jasio Naganiacz zaczyna tracić argumenty. Nagania biedaczysko na 70 gr, ale popyt go przeskoczy. Już dziś zaczął. W poniedziałek pomieli się trochę na poziomach na dzisiejszym zamknięciu i na każdym zamknięciu powinniśmy być kilka grochów wyżej. Pozdrawiam tych co dziś kupili :).
taki raport mial byc powodem odbicia ? zarty i kpiny.Jak patrze na tych glownych akcjonariusxy to mnie mdli. same niedojdy. Nazwa i siedziba jest tak pilna sprawa? To jakas paranoja... Dopoki takie nazwiska jak grzeskowiak czy zalenska bed staly za spolka to tu dobrego nie nastapi. Liczylam na powazne zmuany i takich samych inwestorow.Jednym slowem spolka poxostanie smieciem.
Może to nie kpiny, tylko zmiana podyktowana przez nowego inwestora a nowa nazwa będzie brzmieć Asseco Guard i wejdzie w skład grupy :) to dopiero kurs by wystrzelił.