rozmawiałem z knfem wczoraj na temat Apanetu , dzisiaj wysłame pismo do KNFU , to jest oszustwo skoro kurs najpierw szybuje na 6 zł i potem spada na 1,33 zł , KNF ma sie przyjrzeć spólce oraz sprawdzić rachunki obejmujących PDA
Dnia 2014-08-08 o godz. 16:07 ~adam_bar napisał(a): > rozmawiałem z knfem wczoraj na temat Apanetu , dzisiaj wysłame pismo do > KNFU , to jest oszustwo skoro kurs najpierw szybuje na 6 zł i potem spada > na 1,33 zł , KNF ma sie przyjrzeć spólce oraz sprawdzić rachunki > obejmujących PDA skoro obejmowali po 2,80 to jak im sie opłąca wywalac po 1,33zł ???
Dnia 2014-08-08 o godz. 16:26 ~adam_bar napisał(a): > Dnia 2014-08-08 o godz. 16:07 ~adam_bar napisał(a): > > rozmawiałem z knfem wczoraj na temat Apanetu , dzisiaj wysłame > pismo do > > KNFU , to jest oszustwo skoro kurs najpierw szybuje na 6 zł i potem > spada > > na 1,33 zł , KNF ma sie przyjrzeć spólce oraz sprawdzić rachunki > > obejmujących PDA > skoro obejmowali po 2,80 to jak im sie opłąca wywalac po 1,33zł ??? moim skromnym zdaniem to przewalka miedzy rachunkami ,jesli tak to ci co to robia maja przes,,ne:))jesli ktos oczywiscie to zglosi,ja czekam na 0,7..lub nizej pozdr
To jest jakis walek. FF przemilelilo sie nascie razy, kurs ipo 2,80 a teraz 1,30 ??? Nie wierze ze ulica codziennie kupuje i codziennie sprzedaje na stracie
ulica to dawno wymiękła już - wejdzie uśredniać jak będzie szło do góry a jak na razie spychanie kursu widoczne codziennie.
ale oni głupi też nie są - ff wyglądana na to że wyzbierany jest - tylko pytanie przez kogo przez rozdającego czy ulice? jak przez drobnych to masakra.
moim zdaniem teraz powinno nastąpić uspokojenie kursu i zwiększające się zainteresowanie pewnie ale to wie tylko "prowadzący"