ja pierdzielę jak tutaj szyją grubymi nićmi i bez trzymanki wszystkie ostatnie sesje zamykają na minimach, ewidentnie pokazując, że jest dalej sygnał S - TO MA WIDZIEĆ ULICA przecież wszyscy wiemy, ze tutaj sternik rozdziela arkusz z lewej i prawej, a te codzienne minima na close mówią oddawać przecież na logikę gdyby chcieli bronić choć trochę kursu to by zamykali inaczej. ale nie, tu ma być panika - notowane tylko prawa a taka jazda spółka która dopiero wchodzi wali swoje akcje na pysk? coś tu nie haloo
To latało po ponad 5 zł i od tego czasu nie było żadnego złego infa, a wrecz przeciwnie. Tutaj ktos ladnie zaniża. Juz pare razy widzialem jak ktos kupil wieksza ilosc i szlo na plus ładnie. Obecny poziom może byc juz poziomem odbicia. Pytanie czy sie uda wstrzelić czy nie. Ja nie widze sensu sprzedawac na stracie...
żeby to było 100% to byś musiał oddać za darmo - to tak tytułem wyjasnienia a poziom w którym warto kupić zna tylko ten, który ma polecenie robić to co robi. kiedyś coś tu się zmieni, kiedy nie wiemy..ja obserwuję i zamierzam niebawem chyba trochę dokupić
Jak chcecie mieć wzrosty to podciagnijcie na zamkniecie pod widły, przez weekend ludzie beda widziec i od poniedzialku ruszy, inaczej caly czas stagnacja