Co na to spółka? Czemu milczą? Czy finał tej sprawy będzie taki jak zapowiadają sceptycy? Ile można tłumaczyć dokumenty? Będzie ten kredyt, powie mi ktoś? Bo jak zmarnowałem 3 lata i kupę pieniędzy to będę delikatnie rozjuszony.
...zawsze możesz pospacerować po łącze, to przecież inwestycja związana z nową strategią spółki, czyli zarządzaniem nieruchomościami - jak twierdzi Kluba.
Umiem być cierpliwy, 3 lata to dużo wylanej cierpliwości, i powoli kończą mi się jej zasoby. Lepiej dla Pana Prezesa żeby coś naskrobał szybko, bo widzę że innym też kończy się ochota na tą zabawę, mimo że obroty niskie.
pamiętam, że po debiucie akcje Depa chodziły przez 1 dzień po 2 zł ale od dawna piszą, że to wałek więc dziwię się, że wielu jeszcze ma te papiery czy wy nie macie rozumu jaki bank USA da pieniądze na nieruchomości w Polsce, jak tu za miesiąc wojna może ogarnąć pół Ukrainy, a co dalej to już nie chcę nawet myśleć
Dnia 2014-08-07 o godz. 15:58 ~kopka napisał(a): > pamiętam, że po debiucie akcje Depa chodziły przez 1 dzień po 2 zł > ale od dawna piszą, że to wałek więc dziwię się, że wielu jeszcze ma > te papiery > czy wy nie macie rozumu > jaki bank USA da pieniądze na nieruchomości w Polsce, jak tu za miesiąc > wojna może ogarnąć pół Ukrainy, a co dalej to już nie chcę nawet > myśleć
sena9 już niedługo 1000% zarobku będę miał na PGSSOFT, czekałem trzy lata tak jak ty na depie, ile już zarobiłeś kasy na depie, oczywiście cena PGSSOFT jest śmiesznie niska:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
"Jak przyjdzie info". Kiedy to info? Za 2-3 kolejne lata? To więcej można wypracować zysku na spekulacji cenami klocków lego niż na Dependzie. Ile mamy jeszcze czekać? Spółka nabrała wody w usta i milczy, a kurs powoli nurkuje.
proponuje atakowac Klube telefonami i emailami.......moze w koncu cos powie na co teraz spolka czeka bo w marcu mial zaczac sie ostatni przeglad-administracyjny a w czerwcu przylo info ze jednak cos tam nie wyszlo ale mialo zostac ponowione do 20 czerwca....a mamy juz prawie polowa sierpnia!!!!!!!!!!!!!
Panie Kluba! Zamiast kasowac posty prosimy o jakies info badz wyjasnienia odnosnie aktualnej sytuacji. Sprzedal Pan swoje akcje i g... obchodza Pana gieldowi akcjonariusze. Pisal Pan bzdury, ze za chwile kasa bedzie dla Dependa a juz minal rok od tamtych postow i wlasciwie nie wiadomo na czym stoimy. Niby juz wszystko zalatwione a jednak ciagle cos nie tak.
czy ktoś wie gdzie leży ta łąka, może przy drodze - będzie pierwszy przydrożny bar prowadzony przez nową członkinię RN, ale może być i pierwszy hotel w ramach nowej strategii, Bolek zna się na tym, tylko skąd kasę weźmie na to?